Κυριακή 29 Μαΐου 2011

O άνθρωπος που τον μεταμόρφωσε!


Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του Απόλλωνα, έχει ο προπονητής της ομάδας το τελευταίο δίμηνο Κώστας Κυριτόπουλος. Ανέλαβε την ομάδα την 29η αγωνιστική μετά την εντός έδρας ''γκέλα'' με τον Ολυμπιακό Πατρών και κάθησε στον πάγκο της ομάδας για πρώτη φορά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φαραικό, όπου και η ομάδα τς Εγλυκάδας επιβλήθηκε με 1-0.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον πάγκο της ομάδας, ο Κώστας Κυριτόπουλος μετράει μαζί με τους αγώνες μπαράζ, 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, με συνολικά τέρματα 19-5. Μάλιστα από τα 5 τέρματα παθητικό, τα 2 ήταν αυτογκόλ και το 1 πέναλτι, γεγονός που δείχνει το βάρος που έδωσε στην άμυνα της ομάδας.

Ο Κώστας Κυριτόπουλος ήταν αυτός που ''μεταμόρφωσε'' μια ομάδα που στον β' γύρο έμοιαζε να είναι σε ''λήθαργο''. Πρίν από τον Κώστα, δεν θα πρέπει να παραβλέψει κανείς την πετυχημένη δουλειά του Χρήστου Ακαρέπη.

Ένας πραγματικός ''κύριος'' των γηπέδων που στα μπαράζ ήταν κοντά στην ομάδα από την κερκίδα και βοήθησε με τον δικό του τρόπο να επιτευχθεί η άνοδος. Και φυσικά η άνοδος του Απόλλωνα ανήκει και σε αυτόν.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου