Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Παναχαϊκή: Παρελθόν έξι, έπονται δύο!


Τις προθέσεις της, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου γνωστοποίησε σήμερα η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση που εξέδωσε στο επίσημο σάιτ της.

Σε αυτήν κανει γνωστούς τους «κοκκινόμαυρους» που δεν θα χρειαστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ επισημαίνει ότι ο Κυβελίδης ναι μεν δεν μένει ελεύθερος αλλά εκκρεμεί μια συζήτηση με τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια για να αποφασιστεί το μέλολον του στο σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση που ανέβασε στο επίσημο σάιτ της, έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κατόπιν συναντήσεως με τους ποδοσφαιριστές του προπονητού Ηλία Φυντάνη, του αντιπροέδρου Χρήστου Τσαρτόλια , του διευθύνοντα συμβούλου Τάσου Χριστακόπουλου και του γενικού αρχηγού Πέτρου Σταθάκη συμφωνήθηκε να λυθούν τα συμβόλαια των κατωθι ποδοσφαιριστών:

Αθανασόπουλου Χρήστου, Ακπαριδη Δημήτρη, Λουμπαρδεα Νίκου, Βλασόπουλου Νίκου, Πιθαρούλη Γεωργίου και Κωνσταντινίδη Ντίνου.

Ο κ. Φυντάνης ζήτησε επίσης και συμφωνήθηκε με τους ποδοσφαιριστές Πάγκαλο Κώστα και Στεργιδη Λυμπέρη η λύση των συμβολαίων τους αλλά επειδή οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν αγοραστεί απαραίτητη προϋπόθεση για να λυθεί το συμβόλαιο τους είναι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να εισπράξει τα χρήματα τα οποία κατέβαλε στις ομάδες τους για να τους αγοράσει.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή Κυβελίδη δεν μένει ελεύθερος αλλά την Δευτέρα 23/5/2011 ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας θα συζητήσει μαζί του για να αποφασίσουν από κοινού το μέλλον του.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν έχει καμία διάθεση να λύσει το συμβόλαιο του Κυβελίδη ο οποίος είναι συμβεβλημένος μαζί της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά έχουν δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό οι δηλώσεις του.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι τις 28/5/2011.

Στις προπονήσεις αυτές θα συμμετάσχουν και οι κατωθι ποδοσφαιριστές:


Κοτσοκολος Θεόδωρος, Ντεμαι Ευάγγελος, Μπουχαγιερ Αντώνης, Χουσα Ανδρέας, Μπουρλακης Ιωάννης, Ζελιος Σωτήρης και Κολοβουρης Ανδρέας.

Καθώς επίσης και οι δανεικοί ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί σε άλλες ομάδες

Τζιβιλογλου Ευτύχιος, Κουσκουνάς Νικόλαος, Δημογιάννης Σπύρος, Λαζαρίδης Τρύφωνας και Γερασιμοπουλος Ανδρέας».

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας Φυντάνης θα προχωρήσει σε δοκιμές παικτών την επόμενη εβδομάδα (από 23/5 ίσως και μέχρι 29/5) για την στελέχωση της ομάδας Νέων.

Θα συμμετέχουν στις δοκιμές ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη ‘92, ’93, ’94 (σ.σ. θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση).

Σε ότι αφορά στο κομμάτι της εκγύμνασης, η σημεριινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 2 το μεσημέρι και τόσο αύριο όσο και την Κυριακή θα δοθεί ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου