Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Για «Ελέ»: «Ούτε μία στο εκατομμύριο…»


Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αυτές τις μέρες. Σε μίνι διακοπές πιθανότατα. Επιχειρήσαμε μια επαφή μαζί του, αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Απευθυνθήκαμε, λοιπόν, σε «κολλητό» του στην Αθήνα, και πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, και τον ρωτήσαμε τι «βλέπει» αυτός σχετικά με το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής για την απόκτηση τού Ελευθερόπουλου. «Τι λες, υπάρχει τέτοια περίπτωση;», η ερώτησή μας.

Η απάντησή του ήταν κοφτή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αισιοδοξίας: «Ούτε μία στο εκατομμύριο. Δεν πάει στη Β’ Εθνική ο Μήτσος. Κατ’ αρχήν περιμένει τον Ολυμπιακό, όπου υπάρχουν ακόμα αρκετές ελπίδες.

Και να μην πάει, όμως, στον Ολυμπιακό, έχει ήδη τρεις ανεπίσημες προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Σούπερ Λιγκ». Ο Αλέξης Κούγιας, όπως αποκαλύψαμε χθες, θα ήθελε να κάνει ένα τέτοιο «μπαμ». Ομως οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες. Ο ίδιος επιμένει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για το θαύμα.

* Το γεγονός ότι η Παναχαϊκή κυνηγάει γκολκίπερ με θητεία και εμπειρία Σούπερ Λιγκ, σημαίνει πως η απόφαση των υπευθύνων είναι ν’ αποκτηθεί βασικός γκολκίπερ και ο Χάχαλης να είναι ο αναπληρωματικός.

* Το θέμα είναι τι γίνεται με τον Δρακόπουλο. Γιατί το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν προβλέπει περίπου 50.000 ευρώ. Αρα ή θα αναβαθμιστεί σε 2ο γκολκίπερ ή θα μείνει 3ος και θα πληρώνεται καλύτερα απ’ τον 2ο ή θα του ζητηθεί να φύγει (ακραίο σενάριο).

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου