Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Χρονιά λιτότητας για τον Εθνικό Σαγεΐκων


Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι όλα τα θέματα του Εθνικού Σαγεΐκων, καθώς σιγά – σιγά θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο μετά τον υποβιβασμό του από τη Δ’ Εθνική. Το θετικό για την ομάδα είναι ότι έχει στο ρόστερ της κάποιους δικούς της ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου.

Πιθανότατα στον Εθνικό θα μείνουν οι Κανελλόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Τ. Πυρρής, Τριανταφυλλόπουλος, Φράγκος, Κακαρούμπας, Μπαλαλάς, Τζίφας, Μπαρδούσης, Γκοτσούλιας, Ηλ. Πυρρής, Μπράτης και Μπατέλος. Από εκεί και πέρα θα γίνουν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνία για έναν χρόνο (π.χ. Σπυρόπουλος, Φίλιππας), αν και είναι δύσκολο για τους περισσότερους να παραμείνουν.

Oπως λέει και ο παράγοντας της ομάδας, Κώστας Μπατέλος, η επόμενη περίοδος θα είναι χρονιά λιτότητας: «Μην κρυβόμαστε. Θα είναι χρονιά λιτότητας, αφού τα προβλήματα είναι μεγάλα για όλους. Δεν θα είναι αυτοσκοπός η άνοδος, ούτε θα αγχωθούμε γι’ αυτό. Με τις αλλαγές που έρχονται στη Δ’ Εθνική, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι με την προσθήκη 4-5 καλών ποδοσφαιριστών ο Εθνικός θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει.

Αρκετά παιδιά θα μείνουν, γήπεδο δικό μας έχουμε, αν φτιάξουμε και καλή διοίκηση τότε θα πάμε καλά. Απ’ ότι ακούω όλες οι ομάδες μειώνουν το μπάτζετ και δεν ξέρω τι θα παρουσιάσουν του χρόνου», λέει ο Μπατέλος που είναι αρκετά χρόνια κοντά στον Εθνικό και από τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα.

Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή, αφού πρώτα θα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές πρώτα με τον Νίκο Σαλαμαλίκη. Κάποιοι αντιδρούν στην παραμονή του και ο ίδιος δείχνει ότι ακόμα δεν ξέρει τι στάση θα κρατήσει, όμως το ότι είναι γέννημα – θρέμμα της ομάδας και ότι είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να μπουν μπροστά, είναι στοιχεία που μπορούν να παίξουν ρόλο στην παραμονή του.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις επαφές που θα γίνουν με τη νέα διοίκηση το επόμενο δεκαήμερο.

Πηγή: Eφ. Πελοπόννησος
Photo: mats.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου