Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Λέων Αλισσού-Απόλλων Εγλυκάδας 0-4


Έυκολο απόγευμα είχε ο Απόλλων Εγλυκάδας απέναντι στον Λέων Αλισσού, τον οποίο κέρδισε με 0-4. Οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν μόνο για 43' λεπτά, μέχρι ο Παναγιώτης Χριστόπουλος να ανοίξει το σκόρ. Έπειτα παραδόθηκαν στις ορέξεις των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ξεδίπλωσαν χωρίς άγχος τις ποδοσφαιρικές αρετές τους, πετυχαίνοντας μια νίκη με ευρύ σκόρ.

Με αυτή την νίκη η ομάδα της Εγλυκάδας πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και περιμένει πλέον το στραβοπάτημα του Λιμνοχωρίου στο Ίσωμα για να μείνει μόνη πρώτη.

Ο Απόλλων ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, αν και άργησε σχετικά να ανοίξει το σκόρ. Είχε και στα δύο ημίχρονα τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έχασε αρκετές ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκόρ.

Στο 10' ο Σ. Κυριτόπουλος έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία, αφού το σούτ από δεξιά που επιχείρησε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Λέων. Καλές ευκαιρίες στην συνέχεια είχαν και οι Παναγόπουλος με σούτ, ο Σουγλέρης με ωραία προσπάθεια και σούτ, αλλά και ο Χριστόπουλος σε σούτ που κατέληξε άουτ.

Την πιο μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου την έχασε ο Σουγλέρης όταν σε φάουλ από αριστερά και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, παρενέβη ο Νταλάπας με το κεφάλι κρατώντας το 0-0. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 43' ύστερα από όμορφη συνεργασία του Σουγλέρη με τον Χριστόπουλο, με τον τελευταίο να στέλνει με όμορφη κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0-1.


Στο β' μέρος η ομάδα της Εγλυκάδας έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφερε να φτάσει σε 3 ακόμη τέρματα. Στο 50' ο Ανδριακόπουλος βρήκε στην πλάτη των αμυντικών του Λέων τον Παναγόπουλο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να διπλασιάσει τα τέρματα του Απόλλωνα.

Δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ είχε ο Σ. Κυριστόπουλος στο 57' και μεγάλη χαμένη ευκαιρία ο Σουγλέρης στο 62' να κάνει το 0-3, όταν μέσα από την περιοχή και εντελώς αμαρκάριστος έπιασε αδύναμο σούτ το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Νέα καλή ευκαιρία είχε ο Ραμόπουλος στο 64', ενώ στο 66' ήταν η σειρά των γηπεδούχων με τον Σολωμό να απειλήσουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με το σούτ που έπιασε έξω από την περιοχή να μπλοκάρει σταθερά ο Αγοράκης. Το 0-3 για τον Απόλλωνα έγινε στο 70' με τον Χριστόπουλο να σεντράρει από αριστερά και τον Σουγλέρη σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 80' ο νεαρός Σπανός σε τετ α τετ. Ο Απόλλων κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα στο 83' με όμορφο σούτ του Σπύρου Βάρελη που είχε μπεί στο παιχνίδι ώς αλλαγή στην θέση του Σουγλέρη.

Κάπως έτσι ο Απόλλων πέρασε από τον Αλισσό, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το οποίο δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου στον αγώνα, χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιπες γραμμές της ομάδας που πήγαν αρκετά καλά. Πλέον ο Απόλλων βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα του αγώνα Πείρος-Λιμνοχώρι, για να δεί αν θα είναι με το τέλος της αγωνιστικής μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

ΛΕΩΝ AΛΙΣΣΟΥ:
Χρυσανθακόπουλος, Ρηγόπουλος, Δημητριάδης (70' Ντούμας), Νταλάπας, Πετρόπουλος, Δημακόπουλος (46' Μπρακατσέλος), Σολωμός, Λάζαρης, Δρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Νικολάου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κατεργάρης, Κ. Αβραμόπουλος (77' Σπανός), Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ραμόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (77' Βάρελης), Παναγόπουλος (65' Σιαγκρής)

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

** Πολύ όμορφο το γήπεδο του Λέων Αλισσού, αλλά ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακούρευτος και δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

** Πρώτο τέρμα του Σπύρου Βάρελη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με πολύ όμορφο σούτ.

** Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο, μόλις 15 περίπου άτομα

** Λίγο έλλειψε να ανάψουν τα πνέυματα σε ένα άσχημο μαρκάρισμα στον Παναγόπουλο, αλλά οι ψυχραιμότεροι ήταν εκεί και όλα σταματησαν κατευθείαν.

** Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αντώνη Τσιντώνη, ο οποίος έβαλε πραγματικά ''στόπ'' στους αντιπάλους του.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου