Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αμπελόκηποι-Ολυμπιακός Π. 1-1


ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Με ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Πατρών έκλεισε το 2010 για τους Αμπελόκηπους. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει μια … γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα των Συχαινών, η οποία είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες να πάρει το «τρίποντο», ωστόσο στάθηκε τυχερή στις καθυστερήσεις όταν ο Περδικάρης πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Τσιχλιά.

Οι Αμπελόκηποι απείλησαν στο α’ μέρος με τους Μπαλασκέρη 25΄ και Ραμαντάνη 29΄ (δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ ο Γεροντίδης), όμως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 38΄, όταν ο Κωνσταντινόπουλος αιφνιδίασε με μακρινό σουτ τον Περδικάρη, γράφοντας το 0-1. Ακόμα μια καλή στιγμή για τους Αμπελόκηπους δημιούργησε ο Γκούσκος στο 42΄.

Στην επανάληψη, η είσοδος του Ανδρέα Λαγκαδινού έδωσε «φτερά» στους γηπεδούχους, που πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 59΄ ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Γεροντίδης, πραγματοποίησε σπουδαία διπλή απόκρουση σε προσπάθειες των Ραμαντάνη και Μπαλασκέρη, αντίστοιχα, ενώ από το επερχόμενο κόρνερ (στο 60΄) του Α. Λαγκαδινού, ο προωθημένος Καρέλας εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Οι Αμπελόκηποι … άγγιξαν το γκολ της νίκης με τους Ρηγόπουλο 81΄ και Γεωργαντόπουλο 88΄, το οποίο τελικά δεν ήρθε.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο 93΄, όταν ο Τσιχλιάς έκανε … ήρωα τον γκολκίπερ των Αμπελοκήπων, Δημήτρη Περδικάρη, χάνοντας απίστευτη ευκαιρία.


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:
Περδικάρης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός (76΄ Φωκάς), Πήττας, Γεωργαντόπουλος, Γκούσκος (46΄ Α. Λαγκαδινός), Τρυπαναγνωστόπουλος, Μπαλασκέρης, Ρηγόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
: Γεροντίδης, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Φραγκούλιας, Κωνσταντινόπουλος, Αραπάκος, Τσιχλιάς, Παπούλας, Ράφτης (82΄ Παπανίκος).

· Ο Ολυμπιακός Πατρών συνδύασε το παιχνίδι αυτό με την συμπλήρωση των 85 χρόνων της ένδοξης ιστορίας του.

· Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο 2011 των Αμπελοκήπων, που συμπληρώνουν 30 χρόνια ζωής. Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους χορηγούς που συνέβαλαν στην κυκλοφορία του ημερολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου