Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Πετεινοί-Αμπελόκηποι 2-1


Ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Τα αμυντικά λάθη του πρώτου 15λεπτου ήταν αυτά που στοίχισαν ακριβά στους Αμπελόκηπους στο ματς με τους Πετεινούς, οι οποίοι επικράτησαν 2-1, σημειώνοντας την δεύτερη σερί νίκη τους. Μόλις στο 4΄ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν ο Λάγιος εξουδετέρωσε το σουτ του Χρ. Λαγκαδινού, όμως οι Πετεινοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ δύο λεπτά αργότερα.

Ο Σπαλιάρας προσπάθησε να γυρίσει με κεφαλιά την μπάλα στον Περδικάρη, όμως παρεμβλήθηκε ο Χαλκιόπουλος, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0 με πλασέ. Οι γηπεδούχοι έπιασαν και πάλι στον … ύπνο τους Αμπελόκηπους στο 13΄, όταν η όμορφη κάθετη μπαλιά του Πολυζωγόπουλου βρήκε τον Φούφουλα και … 2-0 με άψογο πλασέ. Οι Πετεινοί είχαν και δοκάρι στο 24΄ σε απευθείας κόρνερ του Κίτσου, ενώ καλή στιγμή για τους Αμπελόκηπους ήταν στο 39΄ το σουτ του Ρηγόπουλου που μπλόκαρε ο Λάγιος.

Στο β’ μέρος, οι Πετεινοί αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, καθώς η ομάδα των Συχαινών είχε την καθολική υπεροχή, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ. Στο 50΄ ο Λάγιος μπλόκαρε το γυριστό σουτ του Τρυπαναγνωστόπουλου, ενώ στο 57΄ ο Μπαλασκέρης μείωσε σε 2-1 με κοντινή κεφαλιά (μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρηγόπουλου), βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.

Οι Αμπελόκηποι έφθασαν κοντά στην ισοφάριση με τους Χρ. Λαγκαδινό 62΄, Γκούσκο 71΄, με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Λάγιο και στις δύο περιπτώσεις. Παρά την … πολιορκία των φιλοξενούμενων στην επανάληψη, η ισοφάριση δεν ήρθε και η ομάδα του Μάκη Παρασκευόπουλου πήρε το πολύτιμο «τρίποντο».
Αριστη ήταν η διαιτησία του Φράγκου (Λιναρδής – Κομνηνός).

ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάγιος, Κατριμπούζας, Ρόσης, Κατριβέσης, Φραγκούλης, Φούφουλας, Ψιμάδας (80΄ Κουρκουμέλης), Στέλλας (52΄ Παναγιωτόπουλος), Πολυζωγόπουλος, Χαλκιόπουλος (66΄ Ζάχος), Κίτσος.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
: Περδικάρης (21΄ λ.τ. Κατσουράνης), Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Κ. Σπαλιάρας (77΄ λ.τ. Φλιάτουρας), Γεωργαντόπουλος, Γκούσκος, Τρυπαναγνωστόπουλος (70΄ Πήττας), Μπαλασκέρης, Ρηγόπουλος.

* Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ρίου διακομίστηκε ο αρχηγός των Αμπελοκήπων Κώστας Σπαλιάρας, ο οποίος υπέστη (πιθανότατα) κάκωση δεξιού κάτω άκρου. Λόγω τραυματισμού (διάστρεμμα) αντικαταστάθηκε στο 21΄ και ο γκολκίπερ των Αμπελοκήπων Δημήτρης Περδικάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου