Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

«Θέλουμε κοντά μας τον Κοζανίδη»


Ο προπονητής του Παναιγιαλείου μιλώντας στο sport-fm.gr ξεκαθάρισε την κατάσταση γύρω από τα σενάρια που θέλουν τον Στέλιο Κοζανίδη να αποχωρεί από την ομάδα τονίζοντας ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει τον Στέλιο Κοζανίδη στην ομάδα του. Αυτό τόνισε και στον ποδοσφαιριστή μετά τον αγώνα με την Κερατέα και το σπουδαίο τρίποντο για τον Παναιγιάλειο. Άλλωστε το ίδιο επιθυμεί και η διοίκηση, η οποία διέψευσε τα δημοσιεύματα τονίζοντας ότι δεν ισχύον όσα έχουν γραφεί.

Ο Παναιγιάλειος ήδη προετοιμάζει τις κινήσεις του για να ενισχυθεί και ο πρώτος μεγάλος στόχος για την ομάδα του Αιγίου είναι ο Γιάννης Χρυσάφης με τον οποίο οι συνομιλίες φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου, θα λάβει χώρα διοικητικό συμβούλιο του Παναιγιαλείου με πλήρη απαρτία. Τα κυριότερα θέματα αφορούν: Στην μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ και την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Στην εξεύρεση οικονομικών πόρων ώστε ο Παναιγιάλειος να συνεχίσει να παρουσιάζεται, όπως μέχρι τώρα, τυπικός στις υποχρεώσεις του απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Καταρτισμός του πλάνου ενίσχυσης της ομάδας.

Ο Γ.Σ. Παναιγιάλειος, δια μέσω του γενικού διευθυντή, Νίκου Ζαφειρόπουλου, ο οποίος εκφράζει το σύνολο των απόψεων των μελών του συμβουλίου, διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησης ποδοσφαιριστών που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας. Αυτές οι φήμες υπό τη μορφή αδιευκρίνιστων αλλά και επισφαλών πληροφοριών απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα. Αποδεσμεύσεις θα γίνουν αλλά θα αφορούν σε παίκτες που η τεχνική ηγεσία θεωρεί πως μπορούν να αντικατασταθούν επάξια χωρίς να αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας. Κοινώς, θα παραμείνουν όσοι κρίνονται αναγκαίοι.

Η «μελανόλευκη» διοίκηση είναι αποφασισμένη να ενισχύσει την ομάδα και όχι να την «αποψιλώσει» τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο τη διεκδίκηση της ανόδου στη Β’ Εθνική.

Την Τετάρτη αντιπροσωπεία των παικτών και της διοίκησης θα βρεθεί σε σχολείο της Ελίκης, ενώ την Πέμπτη στις 11.30 π.μ. θα λάβει χώρα η καθιερωμένη επίσκεψη στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες του ΕΚΑΜΕ. Καλούνται οι εκπρόσωποι του Τύπου στην καθιερωμένη εκδήλωση του ΕΚΑΜΕ και του Παναιγιαλείου που τείνει να γίνει θεσμός.
Τέλος, εύχεται σε όλους τους φιλάθλους του Παναιγιαλείου αλλά και σε όλο τον κόσμο, κουράγιο, δύναμη και Καλές Γιορτές. Φίλαθλοι και ομάδα μπορούν να κάνουν το όνειρο της επιστροφής στη Β’ Εθνική, μετά από 8 χρόνια, πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου