Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Χαμένη ευκαιρία


Μόνο με αυτοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό 0-0 της Παναχαϊκής με την Αγία Παρασκευή, καθώς χάθηκε η ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Δεν άντεξε την πίεση της κορυφής η Παναχαϊκή που μετά από δύο συνεχείς νίκες, με τη Ρόδο και τον ΠΑΟ Ρουφ επέστρεψε στις γκέλες και πάλι καλά που δεν έχασε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε την απόδοση που περίμεναν οι φίλοι της. Θύμιζε παλαιότερες εμφανίσεις της και πάντως όχι αυτή με τον ΠΑΟ Ρουφ. Εμφανές το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή από όπου η μπάλα δεν μπορούσε να προωθηθεί στην επίθεση. Χρυσάφης και Λουτσιάνο δεν γύριζαν πίσω για να την πάρουν με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να μην έχει παίκτες να την κυκλοφορήσουν και να φτάσει με ορθόδοξο τρόπο στην παραγωγή ευκαιριών.

Κι όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν έπαιζε μαζική άμυνα, είχε δε αρκετές αντεπιθέσεις και πάνω από όλα τη διπλή ευκαιρία για να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή πίεσε πολύ, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο με στημένες φάσεις δημιούργησε τους όποιους κινδύνους, από κόρνερ και "γεμίσματα", συνεχίζοντας το ανόρθόδοξο τρόπο παιχνιδιού της. Προσπάθησε κάπως καλύτερα με την είσοδο του Στεργίδη, αλλά αυτό δεν έφερε αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου