Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Όχι άλλο κάρβουνο!


Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει στην Παναχαϊκή. Η ομάδα, στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πίσω από την 1η θέση, και παρ’ όλα αυτά επικρατεί σ’ όλα τα επίπεδα ένα απίστευτο αλαλούμ! Η Παναχαϊκή κινδυνεύει για μία ακόμα φορά να βγάλει τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια. Και ο λόγος; Γιατί δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος να βάλει τάξη στην ομάδα, ένας άνθρωπος να δώσει ηρεμία, ένας άνθρωπος να σκεφτεί ψύχραιμα και λογικά. Για να κάνεις πρωταθλητισμό, απαιτείται - πέρα απ’ τα υπόλοιπα - ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Κυρίως το δεύτερο.

Άνοιξε η πόρτα…

Ο Χρυσάφης άνοιξε την - καθιερωμένη πλέον - Χριστουγεννιάτικη πόρτα της εξόδου και από χθες αποτελεί παρελθόν για την Παναχαϊκή. Το ερώτημα είναι πόσοι και ποιοι θα τον ακολουθήσουν, καθώς και ποιοι θα κληθούν μετά την 1η Γενάρη του νέου έτους να διαβούν την πόρτα της εισόδου.

Ηδη οι πρώτες φήμες έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να κυκλοφορούν. Αυτό που απεύχονται όλοι είναι να επαναληφθεί το σκηνικό του Γενάρη του 2008 και του Γενάρη του 2009, τότε που κόντεψε ν’ αλλάξει σχεδόν ολόκληρη η ομάδα μες στο χειμώνα. Η χθεσινή αποχώρηση του Χρυσάφη, όμως, ξυπνάει περσινές μνήμες, τότε που έφυγαν Σπυριδάκης, Σαγανάς, Τριχιάς, Σεντεμέντες, Σουμουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου