Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

<< Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό >>


<< Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό >> αναφέρει το γνωστό τραγούδι το οποίο έχει βαθύ και ευρύτερο νόημα και το οποίο ταιριάζει << γάντι >> στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Αετού Ρίου Νώντα Χαλικιά.

Ο νεαρός μέσος,που ταλαιπωρήθηκε αρκετά στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας,επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου τρεις μήνες και πιο συγκεκριμένα από τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Γ ομίλου της Β' ΕΠΣΑ με αντίπαλο την Βούντενη,όπου και αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Χαλικιάς,αφού οι ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε ήταν σοβαρότερες απ' ό,τι πίστευε ο ίδιος,αλλά και ο καθένας.Μετά από θεραπείες που έκανε στην Αθήνα από ειδικό νευροχειρούργο και αθλητίατρο παράλληλα κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του απιοειδούς μυός που αντιμετώπισε και επιστρέφει στην ενεργό δράση πιο << ορεξάτος >> και γενικά πιο δυνατός από ποτέ.

Σίγουρα η επιστροφή του Νώντα Χαλικιά θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του Αετού Ρίου και θα δώσει σημαντικές λύσεις,αφού πρόκειται για έναν πολυσύνδετο παίκτη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή,αλλά << βλέπει πολύ συχνά δίχτυα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και τα 17 τέρματα που πέτυχε την περασμένη σεζόν,ενώ θα έχει τη δυνατότητα σε λίγες ημέρες,οπότε επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας,να συνυπάρξει αγωνιστικά πάλι με τον αδερφό του Παναγιώτη με τον οποίο πραγματικά κάνουν << πράγματα και θάματα >>!

Πηγή: Εφ.Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου