Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ο Παναιγιάλειος έχει φιλικό με τον Τριταιϊκό


Την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά και να «δοκιμάσει» τις δυνάμεις των παικτών του, ειδικά αυτών που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, θα έχει στο φιλικό της Τετάρτης (3 μ.μ., Δημοτικό στάδιο Αιγίου) 29 Δεκεμβρίου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Ο τεχνικός του Παναιγιαλείου θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε μία προσπάθεια να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες. Όπως δηλώνει «η λογική των φιλικών έχει να κάνει με την προετοιμασία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης, αλλά και για να διαπιστωθεί η κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών.

"Θα προσπαθήσω να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και ειδικά σε αυτούς που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής".

Στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα βρίσκονται οι Λόλας, Ανδρούτσος, Χρόνης, Μούζος (τερματοφύλακες), Σανδραβέλης, Ρέλλας, Αργυρός, Μαλλιάκας, Τσώνης, Κοροβέσης, Λίτσος (αμυντικοί), Γεωργίου, Τρούλης, Μπουλούμπασης, Πελέκης, Σιώκος, Βασιλαντωνόπουλος, Γκοτσούλιας, Ραμπαβίλας, Λιόσης, Χρυσάφης (μέσοι), Στάικος, Διαμαντόπουλος, Ιορδανίδης (επιθετικοί). Θα απουσιάσει για προληπτικούς λόγους ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου