Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Περιμένουν χρήμα για δύο μεταγραφές


Η μεταγραφική ενίσχυση του Διαγόρα από τι νομίζετε θα εξαρτηθεί;

Από το οικονομικό, από τι άλλο. Ο Ανδρέας Ζήκος έχει κάνει εισήγηση για δύο μεταγραφές, όμως στον Διαγόρα περιμένουν να δουν αν μπορέσουν να βρουν κάποια οικονομική ενίσχυση από τους φορείς και από την περιοχή και αναλόγως θα προχωρήσουν σε μεταγραφικές κινήσεις. «Είναι δύσκολες οι εποχές που διανύουμε.

Η κρίση έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο και αυτό είναι λογικό» τονίζει ο αντιπρόεδρος του σωματείου Κυριάκος Καπετανάκης. « Το φετινό μας μπάτζετ θα φτάσει ήδη τα 160. 000 ευρώ περίπου, ποσό που είναι μεγαλύτερο των όσων υπολογίζαμε.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να υπερβούμε και αυτό». Και συνεχίζει λέγοντας ο κ. Καπετανάκης. «Ο προπονητής μας έχει ζητήσει δύο μεταγραφές. Εμείς φυσικά και δεν θέλουμε να αφήσουμε να φύγει κανέναν παίκτη από την ομάδα.

Τους έχουμε εμπιστοσύνη. Από την άλλη είμαστε ένα σωματείο που ότι τάζουμε θέλουμε να δίνουμε, όχι σαν άλλα…Περιμένουμε λοιπόν αν υπάρξει κάποια οικονομική ενίσχυση προς τον Διαγόρα, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο στις εποχές που ζούμε και αναλόγως θα προχωρήσουμε».

Έτσι με αυτά και με αυτά υπάρχει σκέψη από τους ιθύνοντες της ομάδας να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τους παίκτες για μία μικρή μείωση των συμφωνηθέντων, προκειμένου να γίνουν οι δύο μεταγραφές. Αυτό βέβαια για την ώρα είναι σκέψη και θα δείξουν οι επόμενες ημέρες αν θα γίνουν πράξη.

Πηγή:sportvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου