Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

«Ναυάγιο» με Παπουτσή – Φούφουλα!


Σε πρώτο πλάνο στην Παναχαϊκή βρίσκονται τα μεταγραφικά ζητήματα και βεβαίως δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα, μιας και με την διακοπή του πρωταθλήματος, το ζητούμενο είναι η μεταγραφική ενίσχυση.

Οι ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο, αυτή την ώρα, ωστόσο, η Παναχαϊκή την τελευταία εβδομάδα έχει ήδη αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές, με τους Βλασόπουλο, Δελαπόρτα, Κοκλιώτη και Λαζαρίδη να έχουν ήδη κάνει και τις πρώτες τους εμφανίσεις με τους «κοκκινόμαυρους» σε φιλικό παιχνίδι.

Το βέβαιο είναι πως πλέον στην Πατρινή ΠΑΕ δεν συζητούν για την περίπτωση ερχομού του Κώστα Φούφουλα. Ο Πατρινός αμυντικός της Ηλιούπολης, αν και έγινε προσπάθεια να έρθει στην Πάτρα, βλέποντας θετικά το ενδεχόμενο να ντυθεί μετά από 4,5χρόνια και πάλι στα «κοκκινόμαυρα», τελικά, κατέστη αδύνατο να λύσει το συμβόλαιό του και έτσι θα συνεχίσει στην Αθηναϊκή ομάδα.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με τον Παπουτσή, έγιναν ορισμένες συζητήσεις με τον παίκτη, αλλά από την διοίκηση έγινε κατανοητό πως δεν επιθυμούν την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού δεξιού χαφ στην Παναχαϊκή, και έτσι τελείωσε άδοξα και η περίπτωση αυτή.

Από σήμερα μπήκε μια άνω τελεία στα μεταγραφικά της ΠΑΕ που μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα φουλάρουν για την απόκτηση ενός επιθετικού, αμυντικού και ενός χαφ, που λογικά θα έχουν εμπειρία στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Πλέον μετά και την άδοξη κατάληξη με τον Φούφουλα και εφόσον αποχωρήσει ο Γενιτσαρίδης, που θεωρείται σίγουρο, ανοίγει ο δρόμος διάπλατα για τον ερχομό του Γιάννη Ιωάννου, από τον Βύζαντα Μεγάρων. Ο Ιωάννου που έχει ανδρωθεί στις ακαδημίες της «κοκκινόμαυρης» ομάδας και έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Παναχαϊκής στην Α’ Εθνική, βλέπει θετικά την επαναφορά του στην ομάδα, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο.

Η διοίκηση των Αχαιών «παλεύει» πάντα για την περίπτωση Κοντογουλίδη, όμως, μοιάζει απίθανο να έρθει στην Πάτρα. Φήμες συνεχίζουν να φέρνουν επιπλέον παίκτες της Σαλαμίνας στη Παναχαϊκή με Θέο και Καραχάλιο στο προσκήνιο. Το σίγουρο είναι πως γίνονται πολλές συζητήσεις με πολλούς παίκτες και μάνατζερ, με σκοπό να αλιευθεί κάτι το εξαιρετικό, για την ενίσχυση του ρόστερ της «βασίλισσας» της Πελοποννήσου.

Επίσης, όλα δείχνουν πως θα δοθούν δανεικοί τόσο ο Νίκος Κουσκουνάς στην Σαλαμίνα, όσο και ο Στεργίδης, που τον ζήτησε ο Πανηλειακός. Από την ΠΑΕ δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό και αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος, σήμερα ο Ηλίας Φυντάνης, γύμνασε το πρωί τους παίκτες του και τους δόθηκε άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα ενώ την Τρίτη έχει προγραμματιστεί το φιλικό με τον Φωκικό στην Άμφισσα.

Πηγή:sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου