Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Α1 ΕΠΣΑ: Στατιστικά στο πρωτάθλημα που ενδιαφέρουν


Ολοκληρώθηκε και η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και πλέον υπάρχει η διακοπή στα πρωταθλήματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τρείς στροφές πριν την ολοκλήρωση του 1ου γύρου, ας δούμε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά της 14ης αγωνιστικής αλλά και όχι μόνο :

** Ο Απόλλων Εγλυκάδας βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή έπειτα από 14 αγωνιστικές, έχοντας πετύχει στον Αλισσό την 5η συνεχόμενη νίκη του. Μάλιστα έχει και το καλύτερο goal average (συντελεστής επίθεσης-άμυνας) με +23

** Η Θύελλα Σκιαδά συνεχίζει να έχει την καλύτερη επίθεση με 38 τέρματα, παραμένοντας αήττητη στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

** Ο Πείρος ‘’γκρέμισε’’ το Λιμνοχώρι από την κορυφή και συνεχίζει να διατηρεί το απόλυτο στην έδρα του, έχοντας 7 νίκες.

** Το Λιμνοχώρι υποχώρησε στην 3η θέση, αφού μετά το εκπληκτικό σερί των 8 συνεχόμενων νικών, έχασε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές βαθμούς.
** Αρκετά φορμαρισμένος ο Άρης Πατρών, πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη του και παραμένει σε τροχιά τίτλου.

** Σε μεγάλη ‘’καθίζηση’’ ο Ρωμανός, ηττήθηκε για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι.

** Και πάλι οι Αμπελόκηποι κατάφεραν να φρενάρουν ‘’μεγάλο’’ (μετά από τις ισοπαλίες με Θύελλα Σκιαδά και Απόλλων Εγλυκάδας), αφού και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να τους κερδίσει.

** Σε άνοδο η Πετεινοί μετά την έλευση του Μάκη Παρασκευόπουλου στον πάγκο τους. Και να φανταστεί κανείς ότι αγωνίζονται χωρίς το μεγάλο ‘’κανόνι’’ τους Κώστα Κλεισούρα.
** Άργησε αλλά ‘’ξύπνησε’’ ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς, έχοντας φτάσει πλέον τους 18 βαθμούς, ενώ πρίν από 6 αγωνιστικές βρισκόταν στην τελευταία θέση.

** Δείχνει να συνέρχεται η Θύελλα Αιγίου, η οποιά πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη της και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση.

** ‘’Άσφαιρος’’ ο Χρήστος Δελδήμος στα δύο τελευταία παιχνίδια, ‘’άσφαιρο’’ και το Λιμνοχώρι. Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί σίγουρα μεγάλο ‘’όπλο’’ για την ομάδα του Λιμνοχωρίου.

** Τα 12 τέρματα έφτασε ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου