Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ένας Πατρινός στο ΝCAA!


Αφού έκανε τα πρώτα του βήματα στην Απολλωνιάδα, ο Γιάννης Σίννης αποφάσισε να κάνει το μεγάλο «άλμα» για τα ξένα. Μέχρι πέρσι, αγωνίστηκε στην Οτέρο, ομάδα Α2 Κατηγορίας της Ισπανίας, με τη μεσολάβηση του μάνατζέρ του Βασίλη Κούρου, αλλά και την βοήθεια του Στιβ Γιατζόγλου, το περασμένο καλοκαίρι, διέσχισε τον Ατλαντικό.

Οι συστάσεις που είχε δώσει ο σκάουτερ των Τορόντο Ράπτορς Τζιμ Κέλι ήταν αρκετά καλές, έτσι ώστε το San Diego, Πανεπιστήμιο Α’ κατηγορίας, να τον φιλοξενήσει αρχικά για μία εβδομάδα και στη συνέχεια, να του προσφέρει 4ετή πλήρη υποτροφία!

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας του San Diego, Μπιλ Γκριρ, αναφερόμενος στον Πατρινό σέντερ (2.06μ.), τόνισε: «Είναι ένας πρωτότυπος Ευρωπαίος παίκτης σε αυτό το μέγεθος. Ξέρει πώς να παίξει παντού στο παρκέ. Είναι καλός στην ντρίμπλα, πολύ καλός σουτέρ και μπορεί να πασάρει την μπάλα. Έχει τα προσόντα να δουλέψει και να φτάσει πολύ ψηλά, γιατί το επίπεδό του είναι ήδη αρκετά ικανοποιητικό».

Ο Γιάννης Σίννης θα μεταβεί στην Αμερική στις 5 Ιανουαρίου, αλλά δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το κολλέγιο San Diego από την τρέχουσα σεζόν. Θα το κάνει από τον Σεπτέμβριο, όταν θα αρχίζει η επόμενη…

Πηγή:sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου