Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Για τη Χρυσαλία…


Τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 3μ.μ. στο γήπεδο Σαραβαλίου με πρωτοβουλία του Φωστήρα Οβρυάς και συμμετοχή των Αχαιού Σαραβαλίου, Ίκαρου Πετρωτού και των τμημάτων υποδομής και Θέας, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικογένεια της άτυχης αθλήτριας, Χρυσαλίας Κεφαλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φωστήρας Οβρυάς:

«Με πρωτοβουλία του Φωστήρα Οβρυάς και συμμετοχή των Αχαιός Σαραβαλίου, Ίκαρος Πετρωτού, Α.Ο. Θέας αλλά και των NEW CAMP και των Junior Πετρωτού, πραγματοποιείται την Τετάρτη 29/12/2010 στις 15.00 στο Δημοτικό γήπεδο «Κ. Ζάρρας» του Δήμου Μεσσάτιδος τουρνουά ποδοσφαίρου που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της άτυχης αθλήτριας Χρυσαλίας Κεφαλά που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Ελβετία.

Την πρωτοβουλία αυτή αγκάλιασαν και δέχθηκαν να πραγματοποιήσουν όλοι οι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές της περιοχής μας με μεγάλη ευχαρίστηση, αφού σκοπό έχει την προσφορά στην άτυχη Χρυσαλία που θεωρούμε δικό μας παιδί και της ευχόμαστε την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της, μετά το τροχαίο συμβάν και την γρήγορη επιστροφή στην οικογένειά της.

Καλούμε τους πολίτες της περιοχής μας και της Πάτρας να συνδράμουν με την παρουσία τους την εκδήλωση εκφράζοντας έτσι τα πραγματικά τους αισθήματα προς την άτυχη Χρυσαλία.

Το πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάμε όλοι επιτρέπει να δείξουμε τα ανθρώπινα αισθήματα για τον συνάνθρωπό μας, που όλοι μες στην καρδιά μας έχουμε και που τόσο απαραίτητα είναι για την οικογένεια της δικής μας Χρυσαλίας.

Τέλος, ως άνθρωποι του αθλητισμού, ευχαριστούμε εκ των προτέρων τόσο τους πολίτες που θα στηρίξουν την προσπάθεια, όσο και τα Μ.Μ.Ε. που παρακαλούμε πολύ να προβάλλουν την εκδήλωση, αναδεικνύοντας και από πλευράς των δημοσιογράφων για άλλη μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία.

Για λογαριασμό των μετεχόντων στην εκδήλωση – παράγοντες, παίκτες, προπονητές – διαιτητές – ΕΠΣ Αχαϊας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου