Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Στατιστικά στο πρωτάθλημα που ενδιαφέρουν...


Μετά και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, υπάρχουν αρκετά στοιχεία στο πρωτάθλημα που έχουν αξιόλογο ενδιαφέρον. Ας δούμε παρακάτω μερικά από αυτά που ''τραβάν'' την προσοχή :

** Για 10 συνεχόμενους αγώνες παρέμεινε αήττητο το Λιμνοχώρι, πετυχαίνοντας την 8η σερί νίκη του. Οι ‘’πράσινοι’’ είχαν γνωρίσει την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Θύελλα Αιγίου με 3-1, ενώ στην 3η και 4η αγωνιστική είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη και τον Απόλλων Εγλυκάδας. Από την 5η αγωνιστική και μετά μετράνε μόνο νίκες.
** Ο Πείρος Ισώματος διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με παθητικό 9 τερμάτων αλλά και την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, στην οποία μετράει μόνο νίκες ( 6 στο σύνολο). Τον ακολουθεί ο Απόλλων Εγλυκάδας που μετράει στην έδρα του 6 νίκες και 1 ισοπαλία.
** Η Δόξα Παραλίας και ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς είναι οι μοναδικές ομάδες στο πρωτάθλημα που δεν έχουν ισοπαλία.
** Ο Λέων Αλισσού πέτυχε την 1η εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα.
** Η μόνη αήττητη ομάδα μακριά από την έδρα της είναι η Θύελλα Σκιαδά, καθώς έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Επίσης διαθέτει και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 33 τέρματα.
** Για 3ο σερί παιχνίδι σκόραρε ο επιθετικός του Λιμνοχωρίου Χρήστος Δελδήμος, και ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ της κατηγορίας. Μάλιστα στα τελευταία 3 παιχνίδια έχει πετύχει 5 τέρματα.
** Το ‘’κατήφορο’’ πήρε στα τελευταία 5 παιχνίδια ο Ολυμπιακός Πατρών, καθώς έχει συγκομιδή μόλις 1 βαθμού. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για την Θύελλα Αιγίου που παρά το καλό ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, η συνέχεια δεν είναι ανάλογη.
** Ο Άρης Πατρών και οι Αμπελόκηποι είναι οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (από 5 ισοπαλίες).
** Με δυσκολία σκοράρει ο Άγιος Δημήτριος στο πρωτάθλημα, έχοντας την χειρότερη επιθετική επίδοση με 9 τέρματα.
** Το αποτέλεσμα που ‘’αρέσει’’ στις ομάδες είναι το 1-2, έχοντας έρθει συνολικά 17 φορές. Ακολουθεί το 2-1 που έχει έρθει 11 φορές.
** Οι διαιτητές που έχουν έχουν σφυρίξει τα περισσότερα παιχνίδια στην Α1 κατηγορία είναι οι Πολυγένης και Φ. Οικονόμου. Ο καθένας έχει σφυρίξει από 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου