Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ενισχύεται η Παναχαϊκή


Την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές είχε σήμερα ο Ηλίας Φυντάνης στο φιλικό της Παναχαϊκής με αντίπαλο την ΑΕ Μεσολογγίου. Παράλληλα χρόνο συμμετοχής πήραν και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα Βλασόπουλος, Κοκλιώτης και Δελαπόρτας. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα νέα αποκτήματα και τον νέο βοηθό προπονητή, Στράτη Μαρκοκυριάκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή:

"1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή των ποδοσφαιριστών Ζώη Κοκλιώτη και Γιώργου Δελαπόρτα.

Ο Ζώης Κοκλιώτης είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και ήταν μέχρι σήμερα ποδοσφαιριστής του Αίαντα Σαλαμίνας από τις ακαδημίες του οποίου προέρχεται.

Ο Γιώργος Δελαπόρτας είναι 22 ετών, είναι επιτελικός μέσος και δεύτερος κυνηγός και οι προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Ιάλυσος Ρόδου και ο Αίαντας Σαλαμίνας.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν σήμερα στο φιλικό με την ΑΕ Μεσολογγίου.

2)H ΠΑΕ Παναχαϊκή νιώθει υπερήφανη γιατί στις τάξεις της έχει δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι διαμάντια τόσο ως χαρακτήρες όσο και ως ποδοσφαιριστές.

Όπως όλοι καταλαβαίνετε αναφερόμαστε στον Λεωνίδα Κυβελίδη και τον Χρήστο Καραγιάννη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή νιώθει υπερήφανη γιατί έχει στις τάξεις της τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς 2009 – 2010 στην Γ’ Εθνική τον Λεωνίδα Κυβελίδη όπως αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές μέλη του ΠΣΑΠ και είναι διπλά υπερήφανη γιατί έχει στις τάξεις της τους δύο πρώτους σκόρερ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας τον Λεωνίδα Κυβελίδη και τον Χρήστο Καραγιάννη.

3)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κατόπιν επιλογής του προπονητή Ηλία Φυντάνη προσελήφθη ως βοηθός του με δίπλωμα UEFA PRO ο Στρατής Μαστροκυριάκος.

Ο νέος βοηθός του κ. Ηλία Φυντάνη θα είναι σήμερα στον πάγκο της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι στο Μεσολόγγι με την ΑΕ Μεσολογγίου.

4)Σήμερα το βράδυ η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά το φιλικό με το Μεσολόγγι θα εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της.

5)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει ούτε υπήρξε για τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών Κοντογουλίδη και Κοζανίδη".

του Αλέξανδρου Πιπεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου