Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μια ημερίδα για το "τοπικό"


Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο στην Αχαΐα: Η αθλητική του συμβολή και η ευρύτερη διείσδυση του στην τοπική κοινωνία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010, στις 6:30 μ.μ., με τη συνδιοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας.

Η Ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή την κυκλοφορία της καθιερωμένης ετήσιας ειδικής έκδοσης «Οδηγός Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Αχαΐας», η οποία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

Ο «Οδηγός Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Αχαΐας», είναι μια από τις πολλές ετήσιες ειδικές εκδόσεις του «Συμβούλου Επιχειρήσεων» και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης, για όλα τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της Αχαΐας.

Στην Ημερίδα που διοργανώνεται με αφορμή την ειδική έκδοση, θα μιλήσουν οι:

- Ιωάννης Κοζιώρης, Πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, με θέμα «Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και Τοπική Κοινωνία».

- Χρυσόστομος Μάνθος, Εκπαιδευτής Διαιτησίας "Super League", Στέλεχος ΔΑΔ – ΕΠΟ, με θέμα «Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο: Ο ρόλος της Διαιτησίας για την ποιοτική του εξέλιξη και την ευρύτερη διείσδυσή του στην τοπική κοινωνία».

- Dr. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Πνευμονολόγος, ΜΕΘ «Άγιος Ανδρέας», με θέμα «Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο στον 21ο αιώνα – Προκλήσεις Υγείας» Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Posto Γωνιά και το ξενοδοχείο «Βυζαντινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου