Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Χειμερινό σαφάρι


Οργιάζει η μεταγραφολογία στην Παναχαϊκή. Κι όσο περνάνε οι μέρες, επειδή μάλιστα και ο Αλέξης Κούγιας είναι λάτρης τού «σπορ», τόσο θα φουντώνει περισσότερο! Χθες οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Παναχαϊκής για τον Μιχάλη Παυλή, για τον Στέλιο Λιβέρη και ξανά για τον Λευτέρη Ιντζόγλου.

Κι όλα αυτά ενώ εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα θερμό το ενδιαφέρον για τον Νίκο Βλασόπουλο. Αν ο πατρινός μέσος καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή με τον Πανσερραϊκό, με τρόπο που να βολεύει και τις δύο πλευρές, την επόμενη κιόλας στιγμή θα ‘ρθει να υπογράψει στην Παναχαϊκή.

Στα υπόλοιπα μέτωπα: Τον 23χρονο αμυντικό μέσο Λευτέρη Ιντζόγλου της ΑΕΚ τον θέλει η Παναχαϊκή, άλλωστε τον παρακολουθούσε και πέρυσι που έπαιζε στον Βύζαντα. Ο κ. Κούγιας, όμως, έλεγε χθες ότι τον θέλει μόνο σαν ελεύθερο και όχι σαν δανεικό. Το μείον με τον Ιντζόγλου είναι ότι έχει να παίξει σχεδόν ένα χρόνο, αφού και στον Βύζαντα του έκαναν καψώνια και δεν τον έβαζαν πέρυσι, επειδή δεν υπέγραφε ανανέωση του συμβολαίου του.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου