Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Απόλλων Εγλυκάδας - Ατρόμητος Πατρών (0-1)


"Α. Κάνιστρας": Αποστόλης Νικολόπουλος

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο 3ο φιλικό του παιχνίδι ο Απόλλων Εγλυκάδας. Η ομάδα του Άρη Πλέγα δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και απέναντι σε μια από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος όπως είναι ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα έπαιξε κατά διαστήματα γρήγορο και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη σημείωσε ο Ι.Κόκκας στο 12'.

Επόμενο φιλικό για τον Απόλλων Εγλυκάδας είναι την Κυριακή με την Αστραπή στο ''Α. Κάνιστρας''. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί αντίπαλος για ένα φιλικό και την Τετάρτη. Όσον αφορά την ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη θα αντιμετωπίσει την Αχαϊκή την Τετάρτη στο γήπεδο Ζαρουχλείκων.

Για τον Απόλλωνα ξεκίνησαν οι : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Βανάκας, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Μαντάς, Πλέγας, Β. Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Χριστόπουλος.

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι : Γ. Αβραμόπουλος, Μπαντούνας, Βάρελης, Ι. Κριλής, Α. Νικολόπουλος, Βελαίτης, Σταυρόπουλος, Μπούσιας, Κλαουδάτος.

Για τον Ατρόμητο ξεκίνησαν οι : Αντωνόπουλος, Σκλαβουνάκης, Κολοβούρης, Ζίσι, Σιουντρής, Αλντίν, Παπαδόπουλος, Αναγνώστου, Κόκκας, Σωτηρίου, Μπουρλάκης.

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι : Τεμπονέρας, Μπούνιας, Σταύρακας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου