Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Παναχαϊκή για Σούπερ Λιγκ...


Αν και είχε κόντρα και τον άστατο καιρό, η Παναχαϊκή γιόρτασε μπροστά σε 7.000 οπαδούς της την επέτειο των 120 χρόνων από την ίδρυσή της. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε στο γήπεδο της Αγυιάς της ΑΕΚ με 2-0.

Οι "κοκκινόμαυροι" έδειξαν ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο και τη νέα χρονιά στην Football League θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Παναχαϊκή είναι δεμένη ομάδα, με αρκετές αξιόπιστες λύσεις στο ρόστερ της. Παρά το γεγονός ότι οι επίσημες υποχρεώσεις των Πατρινών αργούν να ξεκινήσουν, η ομάδα της Πάτρας ικανοποίησε τους 7.000 οπαδούς της που την είδαν να επικρατεί ενός μεγάλου συλλόγου από την Super League.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τα γκολ για την Παναχαϊκή πέτυχαν ο Μιλοσέσκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 47΄ και ο Ταφίλι με κεφαλιά στο 88΄. Τα δύο τέρματα των Πατρινών γιορτάστηκαν από τους οπαδούς του συλλόγου με τραγούδια και πολλά χειροκροτήματα.

Συνθέσεις:


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μ. Σεροπιάν): Ανδρούτσος, Σπίνουλας (53' Δαμιανίδης, 65' Χλωρός), Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας (81' Koκκίνης), Ατματζίδης, Τσεμπερίδης, Φούφουλας (84' Πακάλτσης), Μιλοσέσκι (53' Nτίνας), Κυβελίδης (63' Φουρτάδο), Ουρτάδο (72' Tαφίλι).


ΑΕΚ
(Μ. Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Χέλγκασον, Τόρες Ρουίθ (54' Bλάχος), Ροντρίγκεζ Περέϊρα (57' Τσίτας), Φερνάντες Βάσκεζ (46' Νικόλτσης), Καράμπελας (46' Κοντοές), Λαγός (46' Σιαλμάς), Βάργκας (46' Γκερέϊρο), Μπερνς (81' Κατσέτης), Γεωργέας (46' Τσουκαλάς), Κλωναρίδης (81' Φούντας).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου