Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Στην Καλαμάτα και ο Χρυσανθόπουλος!


του Νίκου Παπαστεφανάτου

Σφραγίστηκε χθες και τυπικά η μεταγραφή του Πατρινού ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Χρυσανθόπουλου στην ομάδα της Καλαμάτας, που θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στην Γ' Εθνική. Πρόκειται για την 3η φετινή μεταγραφή παίκτης από την Αχαϊας που πραγματοποιεί η ομάδα της Μεσσηνίας, καθώς θυμίζουμε είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Σπύρου Καρατζανίδη και Άκη Κωστή.

Ο Δημήτρης Χρυσανθόπουλος πέρυσι αγωνιζόταν στην Αχαϊκή. Πρόκειται για 24 χρονών μεσοαμυντικό που στο παρελθόν έχει περάσει και από τον Παναιγιάλειο και το Αιγάλεω και ο οποίος φαίνεται πως κέρδισε τον προπονητή της Καλαμάτας, Έλβιο Μάνα. Χθες, ταξίδεψε με τους μανατζέρς του Γιώργο και Δήμο Μαυροκολέα που θυμίζουμε έχουν αναλάβει και τους Καρατζανίδη - Κωστή!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Άκης Κωστής που πέτυχε και γκολ στο χθεσινό δεύτερο φιλικό της Καλαμάτας που επικράτησε 6-2 των Νέων της Τρίπολης, ενώ σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και ο Σπύρος Καρατζανίδης.

Τέλος, να αναφερθεί ότι δεν προχώρησε του Αντρέα Σεϊτάι που δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες αλλά δεν έπεισε το τεχνικό τιμ της Μεσσηνιακής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου