Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

«Αινιγματικό το φετινό πρωτάθλημα»


Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3, μίλησε ο προπονητής του Αίαντα Πατρών, Γιώργος Τουντόπουλος και αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την ομάδα του, αλλά και σε προβλήματα που υπάρχουν στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Τουντόπουλος:


* Πέρυσι ήμασταν μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος, για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά χαλαρώσαμε στο τέλος. Πάντα επιδιώκουμε το καλύτερο.

Θέλουμε φέτος να έχουμε καλή πορεία σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας, αλλά ενισχυθήκαμε κιόλας.

* Αυτή την στιγμή, φιλοξενούμαστε στο γήπεδο του Ρίου. Υπάρχει φοβερό γηπεδικό πρόβλημα. Εκπροσωπούμε μια ποδοσφαιρική περιοχή, την Ανθούπολη, δεν παίζουμε πλέον στο Ζαβλάνι που είναι ο φυσικός μας χώρος, αλλά έχουμε απομακρυνθεί στο Ρίο. Κάθε χρόνο απομακρυνόμαστε και περισσότερο..

Δεν αντέχει η πόλη τόσες πολλές ομάδες, σε τόσο λίγο χώρο.

* Φέτος είναι περισσότερο ερασιτεχνική ομάδα ο Αίας, σε σχέση με πέρυσι. Αν είχαμε ένα δικό μας γήπεδο, στην περιοχή μας, τότε θα ήμασταν μόνο ερασιτεχνική ομάδα.

Ο Αίαντας, δεν έχει ακαδημίες αυτή την στιγμή. Έχουμε μόνο την «μεγάλη» ομάδα. Αυτοί που ασχολούνται με την ομάδα δυναμικά, είναι λίγοι, όμως όλοι κάνουν το καλύτερο δυνατό, για να προωθούν τα συμφέροντα της ομάδας και της περιοχής.

* Αινιγματικό το φετινό πρωτάθλημα. Ακόμα οι ομάδες είναι υπό συγκρότηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου