Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ανεπίσημη "πρώτη" με Μπούνα!


Ο Παναιγιάλειος πραγματοποίησε χθες (17/8) την ανεπίσημη πρώτη του προπόνηση, στην οποία παρέστη και ο Βασίλης Μπούνας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο 26χρονος επιθετικός αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση των «μελανόλευκων», μια και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο είτε αυτός αγωνίζεται στην football league 2 είτε στη Δ’ Εθνική. Ο Μπούνας έχει περάσει και στο παρελθόν από τον Παναιγιάλειο, ενώ έχει θητεία ακόμη σε Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Χαλκηδόνα, Θήβα, Παναργειακό, Αχιλλέα Καμαρών και Κορωπί.

Στην χθεσινή (17/8) προπόνηση έδωσαν επίσης το «παρών» περίπου 15 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι επτά ήταν από το περσινό ρόστερ (σ.σ.: Μούζος, Γκοτσούλιας, Ραμπαβίλας, Βασιλαντωνόπουλος, Ρέλλας, Διαμαντόπουλος, Μπουλούμπασης) και οι υπόλοιποι υπό δοκιμή νεαροί παίκτες.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν επί καθημερινής βάσεως υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Νίκου Κουρμπανά, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη εν αναμονή πάντα της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ.

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου