Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Στο Λιμνοχώρι η προπόνηση


Το γηπεδικό συνεχίζει να είναι έναπρόβλημα για την τεχνική ηγεσία και χθες η Παναχαϊκή αναγκάστηκε να πάει στο Λιμνοχώρι για να κάνει την απογευματινή προπόνησή της.

Οι άνθρωποι του Λιμνοχωρίου εξυπηρέτησαν την «κοκκινόμαυρη» ομάδα κα ιόλη η αποστολή πήγε με το πούλμαν της ομάδας στην προπόνηση. Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή στις 6 το απόγευμα η Παναχαϊκή,όπου θα αντιμετωπίσει στο «Ελ Πάσο» την Καλλιθέα.

Ένα παιχνίδι που προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα αφού την Καλλιθέα θα την συ-
ναντήσει ως αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, οπότε το φιλικό τεστ θα είναι πολύ δυνατό.

Ο Μουράτ Σεροπιάν αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους «ετοιμοπόλεμους» παίκτες που έχει στην διάθεσή του. Ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές να πάρουν περισσότερο
χρόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα κάνει και τις δοκιμές που θέλει, αφού αυτό το παιχνίδι είναι το πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει η πατρινή ομάδα μέχρι σήμερα.

Ο Γιάννης Χλωρός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και το πιθανότερο είναι να μην υπολογίζεται για το αυριανό φιλικό παιχνίδι, όπως και ο Τζιβίλογλου που είναι τραυματίας. Ο Αρμένιος τεχνικός αναμένεται να πάρει όλους τους παίκτες στην αποστολή και περιμένει να δει την ομάδα του σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι να έχει πολύ καλό ρυθμό, αφού, όπως έλεγε και ο ίδιος, «Αν συνεχίσουμε σε αυτό τους ρυθμούς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Πηγή: Εφ. Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου