Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Στην Πάτρα η ΑΕΚ την 1η Σεπτέμβρη!


Το πρώτο μεγάλο φιλικό που έψαχνε η διοίκηση της Παναχαϊκής προκειμένου να γιορτάσει τα 120 χρόνια από την ίδρυση της «Βασίλισσας της Αχαϊας» φαίνεται πως θα το δώσει με αντίπαλο την ΑΕΚ!

Οι ιθύνοντες της Πατρινής ομάδας ήρθαν σε συμφωνία – όπως υποστηρίζουν – με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ. στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΞΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ!


Η μεταγραφή του Γιάννη Χλωρού δεν θα είναι η τελευταία σύμφωνα με πληροφορίες καθώς η ΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ξένο ποδοσφαιριστή που πέρσι αγωνίστηκε σε ομάδα Β’ Εθνικής και έχει προϋπηρεσία σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου παίκτη είναι η ταχύτητα.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και να φέρουν στην Πάτρα έναν ακόμη παίκτη που θα κάνει αίσθηση.

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ – ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Το τελεσίγραφο έληξε προς τον Γιώργο Δελαπόρτα που αν δεν ειδοποιήσει μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, τότε η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα του αποστείλει εξώδικο ζητώντας του επιστρέψει στην ομάδα. Η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι θέλει τον παίκτη για την ομάδα αλλά ακόμα δεν γνωρίζει για πιο λόγο προπονείται στον Διαγόρα Ρόδου, εφόσον έχει συμβόλαιο με την Παναχαϊκή.

Όσον αφορά τον Κώστα Πάγκαλο είναι δεδομένη η συμφωνία με τη διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα μεταγραφεί εκεί.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ – ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας προχώρησε σήμερα στην κατάθεση 72.000 ευρώ για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας, προκειμένου να παραλάβει την προσεχή Τετάρτη την Εγγυητική επιστολή (άλλες 70.000 ευρώ πρέπει να κατατεθούν) που θα σημάνει και την συμμετοχή της ομάδας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ – ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ Γ. ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ – Σ. ΖΕΛΙΟΣ


Την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των «μικρών κοκκινόμαυρων» στις 9 το βράδυ, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την ομάδα Νέων και Παίδων της Παναχαϊκής.

Στην πρώτη συγκέντρωση θα δώσει το παρών και ο Μουράτ Σεροπιάν που έχει υπό την επίβλεψή του τις Ακαδημίες της Πατρινής ομάδας, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του κ. Γκάτσιο – Τάνταρο. Από την Τρίτη θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις.

Μετά από εισήγηση του Μουράτ Σεροπιάν η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα προχωρήσει στην έκδοση δελτίων στους δύο νεαρούς παίκτες που ικανοποίησαν απόλυτα στη Νάουσα και θα είναι ως ημιεπαγγελματίες. Πρόκειται για τους Γιάννη Μπουρλάκη και Σωτήρη Ζέλιο, τους οποίους ο Αρμένιος τεχνικός πιστεύει αρκετά.

Πηγή: sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου