Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Φιλική νίκη και τοποθετήσεις Κούγια...


Πολύ καλή η εικόνα της Παναχαϊκής στο πρώτο ημιχρόνο, στο φιλικό προετοιμασίας με τον Ατρόμητο Λάππα, στο γήπεδο της Κάτω Αχαϊας, πετυχαίνοντας μάλιστα δυο τέρματα, με τους Φουρτάδο (25') και Μιλοσέσκι (27'). Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν είχεπολύ γρήγορη ανάπτυξη και κινητήριοι μοχλοί ήταν από τα αριστερά οι Κοιλιάρας και Ντίνας. Μάλιστα, πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι Φούφουλας – Μιλοσέσκι στο κέντρο που συνεράστηκαν άψογα. Θετική η παρουσία του Ουρτάδο ενώ αρκετά γρήγορος ηταν ο νεαρός Μπουρλάκης.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Χογιόλ, Χ. Βέρρας (65' Λαφύρης), Σανδραβέλης, Μούζος (59' Διακάτος), Ζώτος, Κυριτόπουλος (80' Κωνσταντακόπουλος), Γραμματικόπουλος (80' Α. Βέρρας), Κυριαζόπουλος, Τσιάτο (46' Μπούρδος), Αγγελόπουλος (65' Λιβάνης), Γιαννακόπουλος (56' Αναγνωστόπουλος).
Β’ μέρος: Νιβάνης, Αναγνωστόπουλος, Λαφύρης, Αγγελόπουλος Β., Βέρρας Θ., Βέρρας Α., Διακάτος, Μπούρδος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σικαλιάς, Κοκκίνης, Ιωάννου, Κοιλιάρας, Σπίνουλας, Φούφουλας, Ουρτάδο, Ντίνας, Μπουρλάκης, Μιλοσέσκι, Φουρτάδο.
Β’ Μέρος: Κουβεντάρης, Δαμιανίδης, Πακάλτσης, Λαμπρόπουλος, Λιόλιος, Ατματζίδης, Ταφίλι, Κοκλιώτης, Κοιλιάρας (75' Ζέλιος), Φουρτάδο, Κυβελίδης.

Πηγή: sportfmpatras.gr


Κούγιας: Μπαρτσελόνα η Παναχαϊκή!

Επίθεση στον πρώην γενικό της Παναχαϊκής, Πέτρο Σταθάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τηυς Τετάρτης, ενώ γνωστοποίησε τις θέσεις της ΠΑΕ για το γήπεδο της Αγυιάς και την παρεξήγηση με τον Δήμο.

Τα βασικά σημεία των δηλώσεών του:

«Επειδή πολλοί διερωτούνται ποιός θα είναι ο στόχος της Παναχαίκής σας το λέω ξεκάθαρα. Στόχος είναι η 1η θέση. Η Παναχαϊκή είναι για τη Β' εθνική μέγεθος Μπαρτσελόνα έναντι των αντιπάλων της. Δεν είναι μόνο οτι οργανωθήκαμε και χτίσαμε την ομάδα με ότι πιο φρέσκο υπάρχει αλλά με την παρουσία του κ. Σεροπιάν όλη η δουλειά των προηγούμενων προπονητών μετουσιαζεται σε κάτι εξαιρετικό. Ετσι υπερτερούμε ακόμη και της Λάρισας που είναι ο βασικός μας αντίπαλος, γιατί εμείς δεν έχουμε τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ΑΕΛ με το δάνειο για το γήπεδο της ύψους 47 εκατομμυρίων».

Για τον Σταθάκη: «Πρώτη φορά βλέπω α...ή με ύψος 1,90. Τέτοια αδ...α δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Είμαι βέβαιος ότι κάτω από τα παντελόνια του φοράει σ...κια».


Για το θέμα του γηπέδου: «Προτείναμε να δίνουμε το 15% επι των ακαθάριστων εσόδων αλλά να αναλάβει η ερασιτεχνική τη συντήρηση του γηπέδου. Επειδή θέλουμε όμως να είμαστε μια οικογένεια τους προτείναμε να παίρνουν το 10% επί των καθαρών εισπράξεων και το 10% για κάθε πινακίδα και διαφήμηση που φέρνουν στο γήπεδο. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις».

Για το θέμα με τον Δήμο: «Η πρόταση που καταθέσαμε δε θα πλήττει τον χαρακτήρα του γηπέδου. Δεν θέλουμε να υπάρχουν σκιές. Θα βρεθούμε στο 1ο δημοτικό συμβούλιο για να συζητήσουμε τα περαιτέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου