Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

«Φέτος υπάρχει κινητοποίηση»


Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3, μίλησε ο ποδοσφαιριστής – παράγοντας της Θύελλας Σκιαδά, Χρήστος Μπαρδάκης, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας και της πρώτης συμμετοχής στην ιστορία της ομάδας.

Σε σημεία τα όσα είπε:


* Έχουμε ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου. Είμαστε νεοφώτιστοι. Παίζουμε για πρώτη φορά στην Α΄ κατηγορία και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτή.

* Η έδρα μας είναι στο γήπεδο Σταυροδομίου και αγωνιζόμαστε εκεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σε ένα καινούργιο δήμο που έχει δημιουργηθεί, τον Δήμο Ερυμάνθου.

Προσπαθούμε τώρα να φτιάξουμε κάποιες κάποιες ακαδημίες, με μικρά παιδάκια. Εφόσον έχουμε το γήπεδό μας, υπάρχει και όρεξη.

* Υπάρχουν 5-6 παίκτες που έρχονται από την Πάτρα και παίρνουν κάποια χρήματα. Το 70% όμως της ομάδας, το αποτελούν παιδιά από το χωριό και τα γύρω χωριά.

* Φέτος στο χωριό υπάρχει κινητοποίηση. Έχουν μπει και καινούργια πρόσωπα στο Δ. Σ. της ομάδας. Δεν έχουμε παράπονα από το χωριό.

* Προπονητής της ομάδας, από πέρυσι, είναι ο Βασίλης Μαρκάτος. Φύγανε μόνο δύο παίκτες από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν επάξια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου