Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δόξα Παραλίας - Απόλλων Εγλυκάδας (1-5)


Γήπεδο Παραλίας: Αποστόλης Νικολόπουλος

Φιλική νίκη με 5-1 πέτυχε ο Απόλλων Εγλυκάδας στο 2ο φιλικό του μέσα στην Παραλία, επί της τοπικής Δόξας. Ο Απόλλων έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, μετά το πρώτο 20λεπτο.

Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Ραμόπουλος (25'), Παναγόπουλος (35'), Β. Νικολόπουλος (50'), Βάρελης (75') και Μπαντούνας (82'). Για την Δόξα είχε μειώσει σε 1-3 ο Σπυρόπουλος (60').

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Άρη Πλέγα είναι αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πατρών. Η ομάδα του Άλφρεντ Φέργκος θα δώσει το επόμενο φιλικό της το Σάββατο με τους Πετεινούς στο γήπεδο Ζαρουχλείκων.

Για τον Απόλλων Εγλυκάδας ξεκίνησαν οι : Παπανδρεόπουλος, Βανάκας, Β. Νικολόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Φωτακόπουλος, Ραμόπουλος, Μαντάς, Κ. Αβραμόπουλος, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος.

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι : Αγοράκης, Τζουραμάνης, Βάρελης, Ι. Κριλής, Α. Νικολόπουλος, Σταυρόπουλος, Α. Ρηγόπουλος, Μπαντούνας, Πλέγας, Κλαουδάτος.

Για την Δόξα Παραλίας ξεκίνησαν οι : Ρουντζαμάνης, Παλούμπης, Αβραμόπουλος, Σίδερης, Πολίτης, Βακριτζόγλου, Τόσκαι, Μεταξάς, Νάτσης, Σπανός, Ρηγόπουλος.

Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κουραχάνης, Παπαχαραλάμπους, Ζέρης, Χριστόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Στεφανόπουλος, Χ. Δημητρόπουλος, Πετρόπουλος, Κανελλόπουλος, Χρυσοβιτσάνος, Σπυρόπουλος, Μακρής, Σπηλιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου