Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Γιώργος Νίκας: «Αναδείχθηκε η ανευθυνότητα κάποιων ανθρώπων»


Ο Γιώργος Νίκας, πρώην πρόεδρος του Φωστήρα Οβρυάς, μίλησε στον ΣΠΟΡFM Πάτρας 96.3 και πιο συγκεκριμένα στους Νίκο Παπαστεφανάτο και Αποστόλη Νικολόπουλο για το πώς βρει την ομάδα του, το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, αλλά και για την κατάσταση του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Νίκας:

* Φέτος στον Φωστήρα αναδείχθηκε η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα κάποιων ανθρώπων και αυτό ήταν εις βάρος του συλλόγου. Πίστευα ότι θα αναγνώριζαν ορισμένοι άνθρωποι τα λάθη που έκαναν και τις ευθύνες που έχουν, αλλά δυστυχώς δεν το έκαναν ποτέ.

* Το λιγότερο κακό για την ομάδα είναι να κατεβεί στο πρωτάθλημα, για να μην πέσει στη A1΄ΕΠΣΑ, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Μπορεί βέβαια κάποιοι να ήθελαν να συμβεί αυτό..

* Αποφάσισα να συνδράμω στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο συμβεί αυτό, με στόχο να κατεβεί η ομάδα, αν και είναι πολύ αργά τώρα.

* Το οικονομικό είναι από τα βασικότερα ζητήματα. Είναι χρυσή ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που είχε καταντήσει τώρα τελευταία να είναι ημι – επαγγελματικό.

* Ότι «τρέχει» σε όλες τις ομάδες σε φυσιολογικούς χρόνους, σε έμας τρέχει σε πιεστικούς. Μέσα στην εβδομάδα, θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα τα θέματα και του προπονητή και των παικτών. Σήμερα ο Φωστήρας έχει 25 δελτία στο δυναμικό του.

* Όποιος εκφράσει γνώμη τώρα για το πρωτάθλημα κάνει λάθος. Καθοριστικό σημείο είναι η 17η Αυγούστου και το νέο μέτρο του ΚΑΠ περί εξόφλησης των ομάδων προς στην ΕΠΣΑ. Θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του ομίλου. Είναι μια καλή αφορμή για να μπουν κάποια πράγματα σε τάξη. Κάποιες ομάδες μπορεί να βρεθούν σε δύσκολη θέση. Αυτά έχει η ζωή..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου