Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

«Ο Ατρόμητος είναι ιδέα»


Ο Γρηγόρης Αγγελακόπουλος, παράγοντας του Ατρομήτου Πατρών, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του, λίγο πριν την έναρξη του καινούργιου πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Σε σημεία τα όσα είπε ο κ. Αγγελακόπουλος:

* Ο Ατρόμητος Πατρών, από το 1929, είναι γηγενής ομάδα και συνεχίζει την ιστορία της πόλης μας. Η ομάδα μας πάντα ανανεώνεται και σε επίπεδο συμβουλίου και σε επίπεδο παικτών.

* Θέλουμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, με ευγενή άμιλλα και με τα δικά μας παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

* Έχουμε 200 παιδιά στις ακαδημίες μας και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Το γήπεδό μας έχει πλαστικό χορτάρι, που το προσέχουμε συνεχώς, έχουμε τα αποδυτήρια μας και οι προπονητές και οι παράγοντες της ομάδας, είναι συνέχεια κοντά στα μικρά παιδιά.

* Θα κατεβάσουμε ομάδες σε όλες τις μικρές κατηγορίες της ΕΠΣΑ και μάλιστα με δύο ομάδες νέων και παίδων. Θα έχουμε και μια τρίτη ομάδα, τον Άφοβο, ως θυγατρική.

* Για να διαλυθεί η ομάδα τώρα, θα πρέπει να ανεβεί κατηγορία. Δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, ώστε να χαλαστούν πολλά λεφτά για την Δ΄ Εθνική. Αν είμαστε καλοί όμως μέσα στο γήπεδο και πάρουμε το πρωτάθλημα, θα το επιχειρήσουμε να παίξουμε στη Δ΄ Εθνική, με την ομάδα όμως που έχουμε φέτος.

* Φέτος ήρθαν στην ομάδα δύο παιδιά μόνο, αφιλοκερδώς. Η μόνη σοβαρή μεταγραφή μας ήταν ο τερματοφύλακας Βασίλης Αντωνόπουλος, που είναι δικό μας παιδί.

* Ο Ατρόμητος έχει φιλάθλους, δεν έχουμε παράπονα από τον κόσμο, ανήκουμε άλλωστε σε μια λαϊκή γειτονιά. Ο Ατρόμητος είναι ιδέα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου