Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

«Έβρεξε» γκολ στο παιχνίδι Πάτραι - Ατρόμητος Π. (3-3)


Γηπ. "Ντα Λουζ": Αποστόλης Νικολόπουλος

Ισόπαλος με σκορ 3-3 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος Πατρών κόντρα στο Πάτραι με τους «πορτοκαλί» να είναι αρκετά βελτιωμένοι στο μόλις δεύτερο φιλικό και τους "πράσινους" να έχουν πολλά προβλήματα στην αμυντική τους διάταξη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Πάτραι πήρε πρώτο σκυτάλη στο ματς χάρις τον Τσίφα στο 10΄ λεπτό, ο Ατρόμητος όμως δεν άργησε να απαντήσει και έτσι στο 14ο λεπτό ο Αναγνώστου με μακρινό σουτ περίπου 15 μέτρα από το κέντρο έκανε το 1-1.

Στο 35΄ ο Μπουρλάκης έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο περνώντας μέσα από τέσσερις παίκτες και με όμορφο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2. Στο 40΄ λεπτό ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα δύο γκολ χάρις το όμορφο πλασέ του Γιάννη Κόκκα ενώ στο 45΄ ο Κοκκίνης έκανε το 2-3 . Στην ανάπαυλα όμως το Πάτραι χάρις τα γκολ του Νίκου Μπερτσιά έγραψε το τελικό 3-3 μέσα σε ένα όμορφο και χορταστικό από τέρματα παιχνίδι.

Ο Φ. Σχοινάς ξεκίνησε με τους: Γεωργακόπουλο, Χριστόπουλο, Γιάχο, Βαγγελάτο, Φραγκουλάκη, Πατάπη, Τσίφα, Κοκκίνη, Ν.Μπερτσιά, Μούγκουλη, Γασπαρινάτο.

Έπαιξαν επίσης οι: Ζενέλι, Σπυρόπουλος, Βαγιώτης, Πάντο, Μητρόπουλος, Α.Γιαννακόπουλος, Παπαζαφείρης, Ν.Παπαγεωργίου, Π.Βρόντος, Μπαλής, Ντέλλας.

Ο Π. Χρηστίδης ξεκίνησε με τους: Αντωνόπουλο, Ζίσι, Σιουντρή, Σκλαβουνάκη, Τεμπονέρα, Μουταφίδη, Κοστόπουλο, Κολοβούρη, Μπουρλάκη, Κόκκα, Αναγνώστου.

Ενώ έπαιξαν επίσης: Γεροντίνης, Κρούσκας, Φωτόπουλος, Αντωνόπουλος Γ., Σωτητίου, Φιλιππόπουλος, Μπούνιας και Καζανάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου