Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Nέο "μπαμ" με Μενδρινό


Με τον Κώστα Μενδρινό, «έκλεισε» η μεταγραφική δραστηριότητα της Παναχαϊκής. Ο 26χρονος μέσος μετά από τις θητείες του σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννενα και Άρη, έρχεται στην Παναχαϊκή να «βάλει πλάτη» στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μέσου, Κωνσταντίνου Μενδρινού. Ο Κωνσταντίνος Μενδρινός είναι ηλικίας 26 ετών και οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στην Α΄ Εθνική Κατηγορία και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Ο Κωνσταντίνος Μενδρινός είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Νέων (20 συμμετοχές), και Ελπίδων (15 συμμετοχές), κι έχει αγωνιστεί μόνον στη Super League, έχοντας 126 συμμετοχές και 7 γκολ.

Επίσης έχει αγωνιστεί με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε τέσσερα παιχνίδια του Champions League και σε δύο παιχνίδια του Europa League, καθώς επίσης και τέσσερα παιχνίδια στο Europa League με τον Άρη.

Με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μενδρινού έκλεισε ο κύκλος των μεταγραφών για τη μεταγραφική περίοδο του Ιουλίου.

Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ παρέμεινε κατόπιν απαιτήσεως του προπονητή, κου Μουράτ Σεροπιάν, ο νεαρός ηλικίας 21 ετών αριστερός μπακ, Ανδρέας Χρόνης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου