Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

«Θέλουμε μια χρονιά, χωρίς άγχος»


Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός του Ωλενιακού, Θόδωρος Κυριαζόπουλος, που αναφέρθηκε σε αγωνιστικά θέματα που αφορούν στην ομάδα του, αλλά και στην συνεργασία που υφίσταται πλέον με την ομάδα της Θύελλας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

* Ήταν μια καλή χρονιά για εμάς η περσινή, όντας και νεοφώτιστοι. Είχαμε μικρό αριθμό παικτών και έναν πολύ έμπειρο προπονητή, που δημιουργήσανε μια πολύ «δεμένη» ομάδα.

* Η συνεργασία προέκυψε μετά από πολλές συζητήσεις που κάναμε με τους ανθρώπους της Θύελλας και καταλήξαμε ότι έπρεπε να γίνει, έτσι ώστε να βοηθηθούν και τα μικρά παιδιά της Θύελλας, αλλά και τα δικά μας. Πιστεύω ότι θα αποδώσει καρπούς αυτό το εγχείρημα, σε δύο με τρία χρόνια τουλάχιστον.

* Είχαμε θέση ως προτεραιότητα μας το θέμα του πρωταθλητισμού, με συνέπεια όλα τα άλλα να υποβαθμιστούν, όπως για παράδειγμα το ζήτημα των υποδομών. Πλέον η ομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και σε μια πολύ καλή κατηγορία και έτσι μπορούμε πλέον να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας και πάλι στις ακαδημίες.

* Ο προπονητής μας θα κρίνει που θα γίνονται οι προπονήσεις και σε συνάρτηση πάντα με τις προπονήσεις των παιδιών. Χτες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας στο Μαζαράκη

Θέλουμε μια χρονιά φέτος, χωρίς άγχος, χαλαρή και ήρεμη, χωρίς το στρες του πρωταθλητισμού.

* Ο Ωλενιακός θα κατέβαινε στο πρωτάθλημα ακόμα και αν δεν προέκυπτε η συνεργασία με την Θύελλα. Δεν πρόκειται να αφήναμε την ομάδα.

* Έχουμε μια οφειλή προς την ένωση γύρω στα 180 Ευρώ, μας χρωστάνε όμως 182 Ευρώ, οπότε συμψηφίζετε στο μηδέν.

Δεν θα μπουν ομάδες στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αν χρωστάνε και έτσι πρέπει να γίνει. Όλα ξεκινούν από τα σωματεία και το τι στόχους έχουν.

* Έχει γίνει αλλαγή στο έμψυχο υλικό, γύρω στο 80% και αυτό διότι θέλαμε πέρυσι τον πρωταθλητισμό και είχαμε παραγκωνίσει τα μικρά παιδιά. Αυτό όμως φέτος θα αλλάξει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου