Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τεσσάρα Παναχαϊκής στην ΠΑΕΕ Κυρήνειας


Αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, η Παναχαϊκή επικράτησε 4-2 της Κυπριακής ΠΑΕΕ Κυρήνειας στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας στο τελευταίο φιλικό των "κοκκινόμαυρων" πριν την αυριανή τους επιστροφή στην Πάτρα.

Τα γκολ για την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν πέτυχε ο Ντίνας (δις) και από ένας οι Κυβελίδης - Πάνος. Η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Κοκλιώτη στο 60ο λεπτό, έπειτα από συμπλοκή που είχε με ποδοσφαιριστή της Κυπριακής ομάδας για ένα μαρκάρισμα!

Η σύνθεση της Παναχαϊκής

(Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Σικαλιάς, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Ταφίλι, Φούφουλας, Ουρτάδο, Μιλοσέσκι, Ντίνας, Φουρτάδο.

(Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Κουβεντάρης, Σπίνουλας (70' Πάνος), Λιόλιος, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος (70' Κοκκίνης), Κοκλιώτης, Ταφίλι (75' Μαρτίνος), Ατματζίδης, Ντίνας (70' Στεργίδης - 85' Δαμιανίδης), Φουρτάδο (70' Ζέλιος), Κυβελίδης.

Την Πέμπτη η αποστολή των "κοκκινόμαυρων" επιστρέφει στην Πάτρα και θα ξεκινήσει προπονήσεις στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ωστόσο τη Δευτέρα θα υπάρξει νέα συνάντηση των διοικούντων της ΠΑΕ με τους ιθύνονοντες του Δήμου Πατρέων. Το επόμενο φιλικό της Παναχαϊκής στις 24 του μήνα, στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαϊας, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Λάππα.

Πηγή: sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου