Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Έκανε το "μπαμ" με Χαλούλο ο Φωκικός


Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για το Φωκικό , αφού πριν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χαλούλου.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που συμφώνησε να συνεχίσει τη καριέρα του στην ομάδα της Άμφισσας, ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Φωκικού Σ. Παπαδημητρίου στα γραφεία της ομάδας και μάλιστα έπεσαν και οι υπογραφές.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με το πλούσιο βιογραφικό, έχει παίξει και στην Α΄ Εθνική με το Λεβαδειακό και αγωνίζεται το ίδιο καλά δεξιά και αριστερά στην άμυνα,αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα του Φωκικού.

Ο Δ. Χαλούλος αγωνίστηκε στο Λεβαδειακό Α΄ Εθνική (9 συμ.), στον Εθνικό Αστέρα Β΄ Εθνική, στη Θήβα Γ΄ Εθνική (27 συμ), στη Ρόδο Γ΄Εθνική (26 συμ.) όπου και ανακυρήχθηκε ως ο καλύτερος «μικρός» της κατηγορίας, ενώ έχει περάσει και από τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο fokikos.gr, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του "Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Φωκικό, επέλεξα να έρθω στην ομάδα γιατι ο Πρόεδρος και ο προπονητής με προσέγγισαν πολύ όμορφα και μου έδειξαν πόσο με θέλουν. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε ρους στόχους που θα θέσει η ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου