Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Έναρξη νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και συμμετοχή σε τουρνουά στην Λεωφόρο


Οι διακοπές τελειώνουν για τους υπεύθυνους και τους αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Θύελλας Αιγίου! Έτσι λοιπόν το Σάββατο 3/9 και ώρα 9.30 το σπίτι της ακαδημίας, το Calceto Club, ανοίγει τις πύλες του πάλι για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά που αναμένεται όπως και οι προηγούμενες να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού οι προπονήσεις, οι αγώνες, τα τουρνουά και οι εκδρομές επιστρέφουν στο πρόγραμμα όλων όσων ασχολούνται με αυτήν την ακαδημία ποδοσφαίρου.

Στην «πρώτη» θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και θα μοιρασθεί στους «μικρούς» ποδοσφαιριστές ο καινούριος και όμορφος αθλητικός ρουχισμός! Το τιμ της ακαδημίας παραμένει ως έχει με επικεφαλή προπονητή τον Κυριάκο Αθανασίου, και τον Αντρέα και Γιώργο Φουσέκη (προπονητής τερματοφυλάκων), Νίκο Ντάλα, Κωστή Βλάχο και Νίκο Λιβέρη να τον πλαισιώνουν. Και φυσικά το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των νεαρών αθλητών αναμένεται και φέτος να είναι ζωηρό!

Μία άλλη σπουδαία πρόκληση καλείται να αντιμετωπίσει η ακαδημία της Θύελλας Αιγίου καθώς το διήμερο 27-28 Αυγούστου είναι καλεσμένη σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λεωφόρος Αλεξάνδρας και θα πάρουν μέρος όσα τμήματα ακαδημιών ανά την Ελλάδα διακρίθηκαν στα τουρνουά των Panathinaikos Soccer Schools. Το τμήμα γεννηθέντων 1996-97 λοιπόν θα «κοντραριστεί» με άλλες δυνατές ομάδες των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Θύελλας ανυπομονούν να συμμετέχουν και να δείξουν τι αξίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου