Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Φιλική νίκη Παναχαϊκής επί της Καλαμαριάς


Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Παναχαϊκή με 2-0 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πρώτο φιλικό ματς της Πατρινής ομάδας, στη Νάουσα, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Το φιλικό έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς επικρατούσε έντονη βροχόπτωση στη Νάουσα. Τα πρώτα δείγματα των "κοκκινόμαυρων" ήταν θετικά. Μάλιστα, στην επανάληψη χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με τον Κυβελίδη. Επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, κόντρα στην Ανάγέννηση Επανομής.

ΤΟ ΦΙΛΜ

15': ΓΚΟΟΟΛ: Μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Παναχαϊκής η μπάλα φτάνει στον Ουρτάδο και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας της Καλαμαριάς 1-0

20': ΓΚΟΟΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ του Ντίνα, μονοκόμματο σουτ του Φουρτάδο διπλασίασε τα γκολ της Παναχαϊκής 2-0.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κουβεντάρης, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Σπίνουλας, Τσεμπερίδης, Κοιλιάρας, Ουρτάδο, Ντίνας, Ατματζίδης, Μιλοσέφσκι, Φουρτάδο. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Δρακόπουλος, Πάνος, Λιόλιος, Κοκκίνης, Τζιβίλογλου, Μαρτίνος, Κοκλιώτης, Ταφίλι, Δαμιανίδης, Στεργίδης, Κυβελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Νάιντος, Καραντασιάδης, Σούλιβαν, Καραπατσακίδης, Πλατάκης, Παντελιάδης, Λιόνης, Λεπτοκαρίδης, Χάτζι.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Κοσμίδης, Σαββαΐδης, Γιαννιτόπουλος, Τραΐτσης, Τσιμόπουλος, Λουιζίδης Θ., Μυλώσης, Καϊάφας.

* Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα… * Δεν αγωνίστηκε ο Σικαλιάς που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. * Τέλος δεν έπαιξε ο Φούφουλας...

Πηγή: sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου