Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

«Δύο ιστορικά σωματεία, ένωσαν τις δυνάμεις τους»


Ο Νίκος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Αχιλλέα – Εθνικού Αιγιαλείας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3, για την επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, μετά από 4 χρόνια στην Δ' Εθνική, αλλά και για την συγχώνευση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Αχιλλέα Καμαρών και τον Εθνικό Αιγίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Παπαδόπουλος:


* Φέτος επιστρέφουμε στην Α΄ κατηγορία μετά από 4 χρόνια στη Δ΄ Εθνική. Εμείς προερχόμαστε από τον Εθνικό Αιγίου, μετά από την συγχώνευση που κάναμε με τον Αχιλλέα Καμαρών. Πρόκειται για δύο ιστορικά σωματεία, που ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους.

Πέρυσι προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κατέβαινε στη Δ΄ Εθνική, για να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά που έχουμε.

* Στόχος μας είναι να οργανωθούμε και να φτιάξουμε υποδομές, ώστε να ακολουθήσουμε στο μέλλον ανοδική πορεία.

* Πέρυσι αγωνιστήκαμε σε κάποιους αγώνες και στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, αλλά φέτος, προέκυψε μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδο των Καμαρών, το οποίο είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Τον χειμώνα ειδικά έγιναν πολλές ζημιές στον χλοοτάπητα και πρέπει να ανακατασκευαστεί. Έχει γίνει αίτημα από τον Δήμο Αιγίου, προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Χρειάζεται κονδύλι, 100.000 Ευρώ. Αυτό το πρόβλημα με το γήπεδο στις Καμάρες, μας έχει φέρει λίγο «πίσω», στον προγραμματισμό μας.

Φέτος θα αγωνιστούμε, ή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, ή στο γήπεδο Δημητρόπουλου.

* Αυτή την στιγμή το συμβούλιο απαρτίζεται από μέλη του Εθνικού Αιγίου. Θα προχωρήσουμε σε γενική συνέλευση στις αρχές Σεπτεμβρίου, για να συμμετάσχουν και άνθρωποι από τις Καμάρες. Το όνομα της ομάδας θα είναι «Α.Σ. Αχιλλέας – Εθνικός Αιγιαλείας».

* Προπονητής έμεινε ο Άρης Πατσόπουλος, που ήταν και πέρυσι και γνωρίζει την ομάδα. Παρέμεινε επίσης και ο περσινός, βασικός κορμός της ομάδας.

* Όσον αφορά τις ακαδημίες μας, τα παιδιά που έχουμε είναι από τις Καμάρες, αλλά εκεί δεν υπάρχει γήπεδο και πρέπει να τα μεταφέρουμε αλλού για να παίζουν και αυτό είναι πρόβλημα. Το γήπεδο του Δημητρόπουλου που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία, μας έχει παραχωρηθεί μόνο για την πρώτη ομάδα.

*Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος, ώστε σε πρώτο βαθμό να μην κινδυνέψουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου