Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Νεκρός στα 22 του!


Ενα ακόμα νέο παιδί έχασε τη ζωή του από καρδιακή προσβολή σε ηλικία μόλις 22 ετών. Ο λόγος για τον Αυστριακό επιθετικό της Σουόνσι και άλλοτε της Λίβερπουλ, Μπέσιαν Ιντριζάι.

Ο Ιντριζάι απεβίωσε την Παρασκευή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις "έφυγε" από καρδιακή προσβολή στον ύπνο του κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Λιντς της Αυστρίας. Ο ατζέντης του ενημέρωσε αμέσως τους υπεύθυνους της Σουόνσι και ο σύλλογος της Ουαλίας εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέροντας ότι "τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του".

Ο νεαρός επιθετικός είχε αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ τον Γενάρη του 2006, ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι της πρώτης ομάδας. Είχε περάσματα από Λούτον, Κρίσταλ Πάλας και Βάκερ Ινσμπουργκ και το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Σουόνσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Φλεβάρη του 2008, όταν αγωνιζόταν στη Βάκερ Ινσμπουργκ, είχε χάσει τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια αναμέτρησης με τη Στουρμ Γκρατς.

πηγή:dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου