Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Γκάφα του Ο.Π.Α.Π ή.....;;;;

Ο Βουλευτής της Νεας Δημοκρατίς Αργύρης Ντινόπουλος κατέθεσε ερώτηση που σχετίζεται με συμμετοχή του παίκτη του Π.Α.Ο.Κ Σαβίνι σε υπόθεση στοιχήματος.
Ενώ ο Σαβίνι στο Ματς της 12 Μαϊου 2010 για τα Play off με τον Ολυμπιακό ήταν τραυματίας και δεν θα αγωνιζόταν, ο ΟΠΑΠ τον είχε βάλει ειδικό στοίχημα στο κουπόνι ότι θα σκοράρει.

Ο παίκτης φυσικά δεν έπαιξε και όσοι είχαν ποντάρει σε αυτόν πήραν πίσω τα χρήματα που είχαν στοιχηματίσει.

Aυτό το «περίεργο περιστατικό», όμως, ο κ. Nτινόπουλος το συνδυάζει με την απόφαση του OΠAΠ «να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ από αδιάθετα κέρδη στους παίκτες του «Πάμε στοίχημα», οι οποίοι μπορούσαν να κερδίσουν άμεσα 10, 20, 50 ή 1.000 ευρώ με την κατάθεση ενός κουπονιού του «Πάμε στοίχημα» αξίας τριών (3) ευρώ και άνω».

Στη συνέχεια της ερώτησης ο βουλευτής σημειώνει: «Tο γεγονός όμως ότι ο OΠAΠ προσφέρει την ίδια δυνατότητα «άμεσης νίκης» είτε κάποιος καταθέσει κουπόνι μόλις τριών (3) ευρώ είτε πολλαπλάσιας αξίας είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του «Πάμε στοίχημα» να «σπάνε» τα κουπόνια μεγάλης αξίας σε πολλά των τριών ευρώ διεκδικώντας πολλές «άμεσες νίκες». Παρατηρήθηκε, μάλιστα, ότι ορισμένοι παίκτες σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας ποντάρισαν πολλά δελτία αξίας μόλις τριών ευρώ στον... τραυματία Σαβίνι, συμμετέχοντας έτσι -με αυξημένες πιθανότητες- στην «άμεση νίκη» και εισπράττοντας ικανά ποσά απλά και μόνον με την κατάθεση του σχετικού κουπονιού».

Σύμφωνα με τον κ. Ντινόπουλο μάλιστα σε πρακτορείο της Θεσσαλονίκης όπου όλοι γνώριζαν πως ο Σαβίνι ήταν τραυματίας, εισπραχθηκαν 9.000 ευρω απο κουπόνι 3 ευρω που πόνταρε στο να σκοράει ο Σαβίνι!!! Όπως σημειώνει ο Βουλευτής «πρόκειται για πρωτοφανή γκάφα του OΠAΠ και των «αρμοδίων» εξωτερικών συμβούλων, εάν, βεβαίως, δεν στήθηκε η όλη υπόθεση για να ωφεληθούν ορισμένοι σε βάρος του δημοσίου χρήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου