Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Αχαΐα έχεις ταλέντο


Πηγή ταλέντων

Ο Ηρακλής Πατρών είναι μία από τις ερασιτεχνικές ομάδες που αποτελεί πηγή ταλέντων. Από τον σύλλογο έχουν βγει πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίο έχουν στελεχώσει και στελεχώνουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και σημαντικό μερίδιο γι΄ αυτό έχει ο Παναγιώτης Νιάχος.

“Παιχτούρι”… ετών δέκα

Είναι γεγονός πως το ποδοσφαιρικό ταλέντο φαίνεται (όταν υπάρχει) από το ξεκίνημα της ενασχόλησης κάποιου με το ποδόσφαιρο. Τέτοια περίπτωση είναι και του νεαρού Βασίλη Παπαθωμά, που εδώ και τρία χρόνια «βγάζει μάτια» στους μικρούς του Παμπατραϊκού. Σε ηλικία μόλις δέκα ετών, ξεχωρίζει στο έτσι και αλλιώς εξαιρετικό τμήμα της ομάδας, αφού το ταλέντο του και η ποδοσφαιρική ωριμότητα του είναι άξιο αναφοράς.

Βγάζει μάτια ο πιτσιρικάς

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της περιοχής έχει προσελκύσει ο Δημήτρης Λιβάνης. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός της Άρλας έβγαλες μάτια και στο ματς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με το Ζαβλάνι, ενώ τον έχουν τσεκάρει άνθρωποι που συμμετέχουν στη Δ΄ Εθνική, όπως ο Εθνικός Σαγείκων. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του, καθώς αυξάνονται οι μνηστήρες…

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος
photo:sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου