Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Για 29 ή 30 Μαϊου πάει το μπαράζ


Την επόμενη Τετάρτη, 19 Μαϊου, θ’ αποφασίσει η Ενωση Β’, Γ’ Εθνικής για το πού και πότε θα γίνει το μπαράζ μεταξύ των δύο 2ων σε Νότιο και Βόρειο Ομιλο της Γ’ Εθνικής. Και ευχή όλων στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο είναι να γίνει την Κυριακή το θαύμα στο Ελ Πάσο και η Παναχαϊκή να είναι η μία «φιναλίστ» του μπαράζ.

Η «Βόρεια» ομάδα θα είναι σίγουρα τα Τρίκαλα και η «Νότια» θα είναι ή η Καλλιθέα ή η Παναχαϊκή ή ο Βύζας. Από τη στιγμή που το Δ.Σ. της Ενωσης θα συνεδριάσει στις 19 Μαϊου για να πάρει απόφαση, φαίνεται απίθανο να οριστεί το μπαράζ για Σάββατο 22 Μαϊου ή Κυριακή 23 Μαϊου. Γιατί πότε θα προλάβουν να εκδοθούν εισιτήρια, να μοιραστούν, να ληφθούν μέτρα τάξης, να βρεθεί διαθέσιμο γήπεδο;

Αρα το μπαράζ πάει για 29 ή 30 Μαϊου, εκτός κι αν το ορίσουν Τετάρτη 26 Μαϊου, κάτι όμως που θα είναι εντελώς αντιποδοσφαιρικό. Όμως, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, στην Παναχαϊκή με το δίκιο τους λένε… «ας πάμε εμείς στο μπαράζ κι ας το βάλουν και τέλη Ιουνίου και τέλη Ιουλίου»! Αν πάει στο μπαράζ η Παναχαϊκή, θα οριστεί κατά 99% γήπεδο στην Αθήνα. Ή το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ή η Ριζούπολη ή το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Αν το μπαράζ είναι Τρίκαλα-Καλλιθέα, «παίζουν» σαν υποψήφιες έδρες το Αγρίνιο, η Λιβαδιά, η Λάρισα, ακόμα και η Πάτρα! Κι αν το μπαράζ είναι Τρίκαλα-Βύζας, υποψήφιες έδρες είναι το Αγρίνιο, η Λιβαδιά, ενδέχεται και η Αθήνα εφ’ όσον το δεχθούν τα Τρίκαλα.

Πηγή:Εφημ. Πελοπόννησος
photo:sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου