Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Μουσλι...γκολ


Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Π.Α.Ο.Κ μετά τη νίκη του, επί του έτερου διεκδικητή της πρώτης θέσης, Ολυμπιακού.
Στην κατάμεστη Τούμπα οι δύο ομάδες απο πολύ νωρίς έδειξαν πως θα κυνηγήσουν τη νίκη για να είναι το αφέντικο των play off. Πολλές ευκαιρίες και στις δύο εστίες, ο Π.Α.Ο.Κ ομως ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 11' με τον Μουσλίμοβιτς.
Στο 14' η ομάδα του Σάντος ήταν ξανά στο προσκήνιο με τον Φιλομένο να σουτάρει δυνατά και τον Νικοπολίδη να αποκρούει. Στο 15ο λεπτό ήταν η ώρα του Χαλκιά να δείξει την ικανότητα του ως τερματοφύλακας αποκρούωντας σουτ του Λούα Λούα μέσα απο την περιοχή. Για ένα διάστημα 10 λεπτών περίπου το παιχνίδι είχε ρυθμό χωρίς όμως να γίνει η μεγάλη ευκαιρία. Απο το 35' ως το 37' όμως έγιναν τρείς ευκαιρίες η μια μετά την άλλη. Πρώτα ο Μουσλίμοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Νικοπολίδη, έπειτα πάλι ο Π.Α.Ο.Κ με τον Φιλομένο αυτή τη φορά που πλάσαρε λίγο άουτ και τέλος ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη να πλασάρει άουτ απο κοντινή απόσταση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με μια μεγάλη ευκαιρία. Μετα απο φάουλ του Λίνο ο Βιερίνια με ένα γυριστό πλασέ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Με την συμπλήρωση 59 λεπτων παιχνιδιού ο διαιτητής λανθασμένα δεν δίνει πέναλτυ στον Π.Α.Ο.Κ μετά απο χέρι μέσα στην περιοχή του... συνήθoυς υπόπτου Μέλμπεργκ.

Τωρα οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε 3 μέρες στο Καραϊσκάκη. Ο καθένας θέλει μόνο νίκη για τους δικούς του λόγους.

Συνθέσεις

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Μασιέλ Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο, Μίρκο Σαβίνι (50' Στέλιος Μαλεζάς), Πάμπλο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Λούσιο Φιλομένο (86' Θανάσης Παπάζογλου), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (78' Γιώργος Φωτάκης), Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ολυμπιακός:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ζέσους Λεονάρντο (83' Γιάννης Παπαδόπουλος), Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Εντσο Μαρέσκα (62' Κώστας Μήτρογλου), Γκονσάλες Οσκαρ, Ματ Ντάρμπισιρ, Λομάνα Λούα Λούα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου