Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Έπεσε η αυλαία των play off

Σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου στο Ο.Α.Κ.Α η Α.Ε.Κ ήταν η μεγάλη νικήτρια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Όποιος απο τους δύο έχανε ,σε συνδυασμό με την νίκη του Άρη επί του Π.Α.Ο.Κ, θα άρχιζε απο νωρίς την προετοιμασία καθώς το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα γίνει στα μέσα Ιουλίου.
Η Α.Ε.Κ μπήκε πιο δυνατά στο παχνίδι και μόλις στο 6΄ προηγήθηκε με τον Μανωλά, γκολ το οποίο πανυγήρισε έξαλλα ο πιτσιρικάς. Λίγα λεπτά μετά σε μια αδυναμία της άμυνας της Α.Ε.Κ ο Παπαδόπουλος έκανε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο με ένα γρήγορο γκολ και πάλι η Ένωση πήρε κεφάλι στο σκορ και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, Σκορερ ο Μπλάνκο που βρήκε δύχτια μετά απο καιρό. Στο τέλος της αναμέτρησης ο Σάχα αναδείχθηκε σε ήρωα του Δικεφάλου καθώς σε 2 περιπτώσεις έσωσε την Α.Ε.Κ απο σίγουρα γκολ. Ετσι ο Δικέφαλος πήρε μια πολύτιμη νίκη και έριξε τους Πειραιώτες στο καναβάτσο. Μετά το τέλος του αγώνα ο Νάτσο Σκόκο ξέσπασε κατά του Μπάγιεβιτς λέγοντας πως είχε προβλημα αλλά περίμενε το τέλος της σζόν να τα πει για να μην κάνει κακό στην ομάδα!!

Στον άλλο αγώνα της Θεσσαλονίκης ο Π.Α.Ο.Κ ήταν αδιάφορος σε αντίθεση με τον Άρη που ήθελε την νίκη για να αποφύγει την τέταρτη θέση που θα έφερνε μπελάδες. Αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο με τον Άρη να δημιουργεί φάσεις και να προηγείται 1-0 με αυτογκόλ του Μαλεζά. Ο Π.Α.Ο.Κ ισοφάρισε με τον Παπάζογλου αλλά οι Αρηανοί στο 32' με τον Χαβίτο έκαναν το 2-1. Ισοφάρισε για τον Δικέφαλο του Βορρά ο Τσιρίλο με πέναλτυ ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Κάμπορα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου