Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

«Φαραώ» ο Βαρνακιώτης;


Στην γη των μεγάλων βασιλέων, των πυραμίδων και της… Κλεοπάτρας. Εκεί που η ιστορία χάνεται στα βάθη των χρόνων, στην χώρα των μυστηρίων και του πλούτου. Πάνω από το Νείλο, τον μεγαλύτερο ποταμό του κόσμου, στην περιοχή με τις εξωτικές παραλίες, τα διάφανα νερά, τις απέραντες ερήμους και τις ονειρεμένες οάσεις, την Αίγυπτο.

Στην χώρα αυτή, με την μεσαιωνική αρχιτεκτονική, την Αλεξάνδρεια και την ξακουστή Βιβλιοθήκη της, την κοιλάδα με τους τάφους των βασιλέων και τόσα άλλα αμέτρητα να απαριθμήσουμε, ο Άγγελος Βαρνακιώτης του Αχιλλέα Καμαρών, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μοναδικές στιγμές.

Σε ένα μήνα, ο νεαρός Αχαιός τερματοφύλακας θα μεταβεί στο Κάιρο για να ζήσει από κοντά την μαγεία της Αιγύπτου και την ευκαιρία να γίνει μέλος της καλύτερης αφρικανικής ομάδας του 20ου αιώνα, της Αλ Αχλί (!).

Βλέπετε, ο Αιγύπτιος πρώην μέσος των «πρασίνων» Φαρούκ Αμπού Ελ Ελά, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Αλ Αχλί, μεσολάβησε και ήταν ο συνδετικός κρίκος του να ανοίξει τον δρόμο στον νεαρό πορτίερο που φέτος πραγματοποίησε εκπληκτικό πρωτάθλημα στον 6ο Όμιλο της Δ_Εθνικής, βοηθώντας τα μέγιστα στο να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα του Αχιλλέα.

Στις 15 Ιουνίου λοιπόν, ο Βαρνακιώτης, θα μεταβεί αρχικά στην Αλεξάνδρεια και μετά σε μια περιοχή κοντά στην πόλη του Καΐρου, την Ελ Αζαρίτα, και συγκεκριμένα στο Ελ Γουαΐντ, ένα Προάστιο του Βόρειου Καΐρου, όπου και βρίσκονται τα γραφεία της ομάδας. Αν εκεί όλα πάνε καλά και οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, ο Άγγελος Βαρνακιώτης θα ζήσει το ποδοσφαιρικό του «American dream».

πηγή:mats.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου