Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Με άγχος αλλά το σήκωσε!


Είναι αλήθεια πως τους οπαδούς της τους λαχτάρισε η Βέροια, αφού για 79 λεπτά η μπάλα δεν έλεγε να μπει στα δίχτυα του Φωκικού, καθώς ο Γιώργος Καντιμοίρης είχε κατεβάσε ρολά.

Ομως και εκείνος δεν άντεξε και στο 79' είδε τον Νίκο Τζημογιάννη να τον νικάει και να στέλνει τους 2.000 φίλους της "βασίλισσας" στους επτά ουρανούς, αφού με το τρίποντο αυτό η Βέροια επέστρεψε και μαθηματικά και τυπικά στη Β' Εθνική. Και μάλιστα ως πρωταθλήτρια αφού ακολουθεί ένα ακόμη τρίποντο, ξεκούραστο αυτή τη φορά, από το ματς με την Καστοριά το οποίο η ομάδα της Ημαθίας θα πάρει στα χαρτιάμε 3-0.

Ετσι, με διάλλειμα ενός έτους η Βέροια επιστρέφει στα σαλόνια της Β' Εθνικής. Και όπως ήταν φυσικό, πανηγυρίστηκε έξαλλα η επιτυχία από παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμο με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη. "Τέλος καλό, όλα καλά" δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, τεχνικός της Βέροιας και συνέχισε: "Η άνοδός αυτή είναι δίκαιη. Η Βέροια ήταν η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας στο σύνολο της χρονιάς".


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Βισαλτιακός-ΠΑΟΝΕ 0-1
Α.Ο. Τρίκαλα-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-0
Πυρσός Γρεβενών-Οδυσσέας Αναγέννησης 0-1
Κοζάνη-Καστοριά 3-0 α.α.
Θερμαϊκός-Εορδαϊκός 0-3
Βέροια-Φωκικός 1-0
Εθνικός Φιλιππιάδας-Νίκη Βόλου 2-1
Δόξα Κρανούλας-Μακεδονικός 1-1

Ρεπό: Αναγέννηση Επανομής

*photo:Action Images


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου