Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Τετράκις πρωταθλήτρια η Ορμή Λουξ!


Το 4ο σερί της πρωτάθλημα στην Α1 Εθνική κατηγορία χάντμπολ των γυναικών πανηγυρίζει από σήμερα η Ορμή Λουξ που επικράτησε 28-27 της Νέας Ιωνίας, διπλασιάζοντας τις νίκες της απέναντι στην Αθηναϊκή ομάδα. Θυμίζουμε ότι η Πατρινή ομάδα έκανε το ντάμπλ καθώς έχει κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδος

Το ματς κρίθηκε στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων του Ευθύμη Πιπελίδη όπου και σημείωσαν το νικητήριο τέρμα τους, σε ένα ματς που «έσπασε καρδιές» και φαινόταν πως θα κρινόταν στο τέλος, αφού καμία ομάδα δεν κατάφερνε να αποκτήσει σημαντικές διαφορές.
Έτσι, οι Πατρινές θα αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 6-6, 12-10, 15-15, 19-10, 23-24, 28-27

Οι πόντοι για την Ορμή Λουξ: Ποιμενίδου 7, Καζάκη 6, Στράτου 4, Φρέζερ 4, Σκίπορ 2, Ατσκάρ 4, Ντάτσμαν 1
Η τελική κατάταξη:
1. ΑΣΕ Ορμή -Τσάμπιονς Λιγκ
2. Νέα Ιωνία -Κύπελλο Κυπελλούχων
3. Αναγέννηση Αρτας -Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας
4. Αρίων Πτολεμαϊδας -Τσάλεντζ Καπ
5. Αρης Θεσσαλονίκης -Τσάλεντζ Καπ
6. Αναγέννηση Βύρωνα
7. Ποσειδών Λουτρακίου
8. Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών
9. Ελπίδες Δράμας -Υποβιβασμός
10. Εθνικός Κοζάνης -Υποβιβασμός

ΔΗΛΩΣΕΙΣ… ΔΗΛΩΣΕΙΣ….
Ο διευθύνων σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ορμή, Κυριάκος Σκιαθάς έκανε την εξής δήλωση: «Ενα ακόμη νταμπλ ήρθε για την Πάτρα από μια ομάδα που έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να δουλεύει σωστά και να μιλάει μόνο με τις επιτυχίες της μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστούμε όλους τους πατρινούς που βοήθησαν να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα ανήκει σε όλη την Πάτρα. Θα υπάρξει και συνέχεια».

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από την Ορμή Λουξ, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ανδρέας Κόγκας έκανε την εξής δήλωση: «Από την αρχή της σεζόν είχα προβλέψει ότι το φετινό θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων και πιθανότατα όλων των εποχών. Δεν το είχα πει τυχαία, γιατί ήξερα την δυναμικότητα όλων των ομάδων. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος της Ορμής Λουξ επιτεύχθηκε απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο, την εξαιρετική για φέτος ομάδα της κ. Σοφίας Ναϊσίδου.

Εύχομαι και ελπίζω να έχουμε και του χρόνου, παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στην χώρα μας, ένα εξίσου ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μακάρι η ομάδα της Νέας Ιωνίας να συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Αντώνης Σκιαθάς έκανε την εξής δήλωση, με αφορμή την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας από την ομάδα του: «Για ακόμη μια φορά η Ορμή Λουξ, η ομάδα όλης της Πάτρας, κρατάει ψηλά την σημαία. Η ψυχή όλων των πατρινών ήταν σήμερα κοντά μας.

Τέσσερα χρόνια επιτυχιών με 3 συνολικά νταμπλ λένε πολλά για αυτό που έχουμε επιτύχει. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Παράλληλα, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πατρινούς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Το πρωτάθλημα είναι και δικό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου